-stai domnilor relaxati , am prieten cu seat leon (model vechi ) , cu GOLF 5 , 1.4 FSI ,asa ...ca m-am obisnuit cu asa ceva !!
-sunt probleme la modelele HDI de la pejo 307 -care cu toate ca e acelasi motor are cu totul si cu totul alte setari decat cel pus pe C4 , asa ca pana acuma EU nu am auzit pe nimeni sa se planga de asa ceva la C4 HDI
C4 de 2 luni cu probleme la "sistemul de depoluare"
Moderator: Echipa Tehnica
Dupa ce am citit aici chiar mi se pare o mare tampenie din partrea unui producator, si daca citeam inainte sa imi iau masina clar nu o mai achizitionam. Oare si pe afara sunt aceleasi probleme?
Cat timp esti in garantie e ok, dar dupa nu cred ca ii convine nimanui sa dea 1000 euro pe un filtru + alte cateva sute pe intretineri (curatari, aditivari, etc) cat timp la orice alta natie de masina nu e pb asta.
Imi amintesc de masinile prietenilor megane 2 de 170k, laguna 2 de 150k, passat 2002, octavia, toyota corola 2003, si tot asa...toti ma compatimesc cand le-am povestit ca in scurt timp scot mia de euro pentru un filtru.
Cat timp esti in garantie e ok, dar dupa nu cred ca ii convine nimanui sa dea 1000 euro pe un filtru + alte cateva sute pe intretineri (curatari, aditivari, etc) cat timp la orice alta natie de masina nu e pb asta.
Imi amintesc de masinile prietenilor megane 2 de 170k, laguna 2 de 150k, passat 2002, octavia, toyota corola 2003, si tot asa...toti ma compatimesc cand le-am povestit ca in scurt timp scot mia de euro pentru un filtru.
Masina mea are 12700km! martorul ala m-ia mai aparut de 2 ori, dar nu avea nimic masina, si dupa o vreme s-a stins..
Acum masina merge FOARTE urat, tremura, parca merge in 3 pistoane...
Dau vina pe benzina Petrom de 95, e singura oara cand am bagat ( de nevoie) si uite ce am patit!
Am sunat la service si mi-au zis sa stau linistit, ca cica mai au cateva acolo cu aceeasi problema si stiu despre ce este vorba... Nici nu am apucat sa dau toate detaliile, ca au zis ca e de la benzina... Oricum, au zis ca o repara, sa o aduc acolo sa o las cateva zile
...
Mi-e dor de masina mea de odinioara!
Acum masina merge FOARTE urat, tremura, parca merge in 3 pistoane...
Dau vina pe benzina Petrom de 95, e singura oara cand am bagat ( de nevoie) si uite ce am patit!
Am sunat la service si mi-au zis sa stau linistit, ca cica mai au cateva acolo cu aceeasi problema si stiu despre ce este vorba... Nici nu am apucat sa dau toate detaliile, ca au zis ca e de la benzina... Oricum, au zis ca o repara, sa o aduc acolo sa o las cateva zile

Mi-e dor de masina mea de odinioara!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Fiat am si acum, de la servici!
Si nu tin deloc la ea, dar nu mi-a facut nici o fenta... Super masina!

Si nu tin deloc la ea, dar nu mi-a facut nici o fenta... Super masina!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Sunt convins de calitatea jalnicã a motorinei româneºti, accept faptul cã nici benzina nu e aºa cum ar trebui...dar pânã acolo Încât sã creeze probleme la o maºinã lansatã În 2004 cu filtre ºi para-filtre... Am auzit de dieseluri care nu au trecut ITP-ul (datoritã noxelor, trãiascã motorina!) la 14k de exemplu, dar ce ziceÞi voi cu probleme la sistemul anti....poluÞie
la benzinare, mĂŁ cam sperie.
ªi uite cã nu se plânge nici un hdi-st de nimic! E clar, citroen e altfel! Sã fim mândri de asta?

ªi uite cã nu se plânge nici un hdi-st de nimic! E clar, citroen e altfel! Sã fim mândri de asta?

-->Adrian nu-i lasa sa te scoata pe tine vinovat , zi-le ca ai bagat numai OMV 100 si ca mai buna decat benzina aia nu exista !!!
-->Sa te tii tare , nu-i lasa sa te convinga , ca e din cauza ta , mereu ei sunt vinovati !!!
-sincer la Citroen , mi se pare mult revizie la 20.000 km , in conditiile de mers prin bucuresti , in conditiile in care benzina nu e de ceea mai buna calitate ,poluarea are un grad ridicat , eu as fii pus reviziile la 15.000 km
-->Sa te tii tare , nu-i lasa sa te convinga , ca e din cauza ta , mereu ei sunt vinovati !!!
-sincer la Citroen , mi se pare mult revizie la 20.000 km , in conditiile de mers prin bucuresti , in conditiile in care benzina nu e de ceea mai buna calitate ,poluarea are un grad ridicat , eu as fii pus reviziile la 15.000 km
Iti dai seama ca nu fac pe prostu.. Oricum au zis ca o fac!
Ma sperie gandul ca ar putea sa mai faca asa dupa ce iese din garantie!
Ma sperie gandul ca ar putea sa mai faca asa dupa ce iese din garantie!
Am fost in seara asta la ATS, am lasat masina acolo... Baiatul de acolo ma intreba unde am facut masina, nu il intersa prea mult ce are masina... Oricum, era obosit, si pana la urma s-a rezolvat ... Maine o baga la tester si imi dau ei un telefon!
Au zis ca se face
Am mai fost odata cu stergatoarele la ei (se opreau aiurea) ... S-a rezolvat fara programare in 30 minute.. Baiatu a zis ca daca veneam mai devreme o baga inauntru
..
E vorba de ATS, va vine sa credeti ?
Au zis ca se face

Am mai fost odata cu stergatoarele la ei (se opreau aiurea) ... S-a rezolvat fara programare in 30 minute.. Baiatu a zis ca daca veneam mai devreme o baga inauntru

E vorba de ATS, va vine sa credeti ?

Liberi? Baiatu de acolo mai avea oleaca si dormea pe mese de oboseala!
Abia mai puteai comunica cu el... Dar a fost super OK! S-a trezit cand a vazut exterioru la masina
Abia mai puteai comunica cu el... Dar a fost super OK! S-a trezit cand a vazut exterioru la masina

DMX scrie:-trebuia sa le ceri masina , de schimb, chiar daca erau sanse mici sa primesti , tu trebuia sa le ceri !!
-oricum sa ne tii la curent ....
O aduceam inapoi tunata...