probleme cu afisajul central
Moderator: Echipa Tehnica
probleme cu afisajul central
afisajul cu vitezometrul si alte chestii ,dispare si reapare de parca ar fi un scurt circuit, cei de la autoglobus timisoara nu stiu ce e pana nu demonteaza?!
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
la contact imperfect m-am gandit prima data
la curatare au folosit si sprei pentru contacte?
au verificat si daca firele stau bine in mufe?
cad reapare apare corect sau apare cu liniute lipsa,sau se aprinde tot?
da si tu mai multe detalii daca vrei ajutor
la curatare au folosit si sprei pentru contacte?
au verificat si daca firele stau bine in mufe?
cad reapare apare corect sau apare cu liniute lipsa,sau se aprinde tot?
da si tu mai multe detalii daca vrei ajutor

Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
am fost cu ea la autoglobus timisoara (service citroen)si cred ca au incercat tot ce au putut ! atat cat pot ei!
ecranul are niste scurtcircuitari asa le zic eu apare si dispare ,in mers sau nu,
dar uneori apar si lucruri in plus adica afiseaza si ce nu trebuie dar tot pt citeva secunde sau fractiuni de sec.
azi am fost sunat de catre cei de la service ca au primit raspunsul din franta
si ei recomandau schimbarea panoului
dar eu repet masina are 45000 de km si nu cred ca e normal asa ceva!
ecranul are niste scurtcircuitari asa le zic eu apare si dispare ,in mers sau nu,
dar uneori apar si lucruri in plus adica afiseaza si ce nu trebuie dar tot pt citeva secunde sau fractiuni de sec.
azi am fost sunat de catre cei de la service ca au primit raspunsul din franta
si ei recomandau schimbarea panoului
dar eu repet masina are 45000 de km si nu cred ca e normal asa ceva!
-
- pasionat
nu conteaza ca ai numai 45.000.....asta e, ai avut ghinion.Alti merg 500.000 km si nu se strica display-ul.
C3-ul din semnatura are aproape 200.000 km si s-a stricat ce m-am asteptat mai putin....maneta de la frana de mana, a ramas trasa si nu am mai putut sa o dau jos.( costa 100 euro la citoren, noroc ca is roman si stiu ce-i ala patent si sarma si am reparat-o
)
C3-ul din semnatura are aproape 200.000 km si s-a stricat ce m-am asteptat mai putin....maneta de la frana de mana, a ramas trasa si nu am mai putut sa o dau jos.( costa 100 euro la citoren, noroc ca is roman si stiu ce-i ala patent si sarma si am reparat-o

-
- pasionat
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
pai daca ei zic de lipitura rece orice electronist tre sa o vada
ori ca repara masini,ori televizoare
ia afisazul si verifica continuitatea circuitelor,asa vezi unde este lipitura rece
lipitura rece este o lipitura cu cositor care nu a facut contact cu placa de baza sau cu piesa cositorita
ori ca repara masini,ori televizoare
ia afisazul si verifica continuitatea circuitelor,asa vezi unde este lipitura rece
lipitura rece este o lipitura cu cositor care nu a facut contact cu placa de baza sau cu piesa cositorita

Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!