FURT DE MOTORINA!!! SA VEDETI CUM!!!

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

coman dragos
de-abia inscris

FURT DE MOTORINA!!! SA VEDETI CUM!!!

Mesajde coman dragos » Sâm 08-Sep-2012 22:31

Salut!
Vreau sa impartasesc cu voi ce rahat am patit. Ma pregatesc acum vro doua zile de minunata revizie de 90000KM, la un minunat C4 (kit distributie, ulei, filtre, ulei servo, placute, rectificat discuri, etc). Ajung la service se apuca lumea de treaba, eu pe langa ei cu ochi in patru... la sfarsit cand imi montau placutele pe spate ma cheama mecanicul sa imi arate ceva... ghiciti ce... o ditamai "gaurica" in cotul de langa roata dreapta spate ce duce la rezervor.
Zic: sa ii f.. ..... masii de treaba, cum am dat eu acolo cu draq stiu eu ce, cand am grija ca de ochii din cap pe unde pasesc.
La care mecanicul ma linisteste zicandu-mi ca asta e spart / gaurit pentru a ma transforma in pompa pentru vrun handicapat.
Zic: Nu te cred, ce .... mea suntem in codru?... m aveam putin si plangeam :))
Zic: Ma pisi pe el cat costa cotul asta? il comandam acum si il montati.
Se uita baietii pe calculator si ii vad ca fac fete... "TRE SA COMANDAM CU TOT CU REZERVOR"
Eu: Nu cred... cum .... mea sa schimb tot pentru un cot... nu are cum
Ma urc in masina si plec in fuga mare la Citroen... am bagat pe drum la tigari... ajung, le expun problema si ce sa vezi, exact asa era. Trebuie sa comand tot... Nici nu mi-am dat seama ca imi bipaia masina ca nu m am motorina (si eu care vroiam sa ma duc sa imi bag motorina inainte... imi curgea toata pe pantofii de lac)
Am fost la politie, dute la asigurator (noroc ca am casco)... baietii de la Citroen foarte amabili... sper in doua saptamani sa pot merge cu EA.
:)) :D :))

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Dum 09-Sep-2012 06:23

As putea spune..."Asa si?" Sincer, nu crezi ca ai putea sa mai lasi limbajul colorat in Ferentari si sa comunici ce ai de spus, fara sa-ti satisfaci nevoile fiziologice in timp ce scrii sau sa asterni pe alocuri ad literam, podoabele literare prin care te exprimi in public?Inteleg ca ptr. tine e o problema de obisnuinta, dar fa un efort data viitoare!

coman dragos
de-abia inscris

Mesajde coman dragos » Dum 09-Sep-2012 14:36

Sunt sigur ca esti un om educat :)) si daca nu ti as fi vazut numele as fi pariat ca esti chiar o fetita... dar cine ..... ..... te a pus sa citesti! :))
Succes la barou si la biserica! :))

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Dum 09-Sep-2012 15:50

Din pacate, nu am drepturi de moderare si pe sectiunea asta, altminteri as fi sters postarea ta.
Si nu e vorba ca suntem fetite sau nu, ci ca pe un forum nu ar trebui sa vorbim ca pe stadion, decat daca acel forum este Softpedia. Acolo am vazut ca se poarta.

Se putea povesti intamplarea ta, pentru care imi pare rau, si intr-un alt mod. Nu crezi? Iti inteleg frustrarea si eu m-as fi simtit la fel de rau si, probabil ca as fi slobozit multe cuvinte de dupa blocurile gri, insa nu cred ca le-as fi pus in scris pe un forum...chiar si voalat...

djmanianfs
simpatizant

Mesajde djmanianfs » Lun 10-Sep-2012 19:31

Sincer, si eu ti-as sterge postul , nu ca am fi fete pe aici, dar totusi .... sa fim rezonabili !!!...:!:

Înapoi la “Probleme C4”