Zgomot la roata din fata c4 nou
Moderator: Echipa Tehnica
Zgomot la roata din fata c4 nou
Buna, am un c4 cumparat anul trecut, in acest moment am cam 9000km la bord si de cateva luni se aude un "bocanit" in zona rotii din dreapta fata. Am observat zgomotul in momentul in care trec peste denivalari, am presupus ca este amortizorul insa ducand masina la service (autorizat citroen) cei de-acolo mi-au spus ca nu este de la amortizor ci de la caseta de directie. Mi-au schimbat componenta si se pare ca zgomotul inca se aude, la fel, la trecere peste denivelari. Este cam acelasi sunet pe care il produce si un amortizor stricat, la condus masina nu are nimic, nu trage in nici o parte, nu se aude nimic neobisnuit cand intorc rotile. Are cineva idee ce ar putea fi? multumesc anticipat
-
- pasionat
-
- simpatizant
Salut. Am si eu problema asemanatoare : daca fac joc de volan stanga-dreapta repede, aud un bocanit, un zgomot ca si cum ar bate ceva. Am obs ca cineva scria mai sus ca ar fi caseta de directie, alti ca bieleta antiruliu.... Mentionez ca masina se comporta normal in mers, nu trage stanga sau dreapta iar aceasta bataie am "descoperit-o" in timp ce mergeam cu masina spre casa si m-am "jucat" cu volanul. Uneori, cand mai dau intr-o groapa mai mare se aude un mic bataie in caroserie. Am mai vorbit si cu alt posesor de C4 coupe care semnala aceiasi problema si mi-a spus ca a fost cu masina in service, i-au umblat p'acolo dar a ramas la fel acea bataie si merge cu masina asa de 1 an si nu are probleme. Ceva ideei...Multumesc!
PS: masina este din 2005 si am cumparat-o anul trecut de la propietar-primul.
PS: masina este din 2005 si am cumparat-o anul trecut de la propietar-primul.
-
- pasionat
eu suspetcez caseta de directie, in fct de cat de mare e zgomnotul poti sa mergi asa cu ea, dar e pe riscul tau, cu directia nu e bne sa te joci..
eu de prin nov am bataia asta (mi s-a spus atunci ca tre sa reconditionez caseta dar am lasat-o asa), acu in ianaarie dupa 3-4000 de km zgomotul s-a accentuat si am fost la service din nou, mi-au mai reglat pe la bielete una alta dar mi s-a zis ca iar dupa 3-4 mii de km la traficul din Bucuresti imi va bate tare etc
intr-un final daca e caseta de directie nu scapi de reconditionare sau mai rau, de cumparat una noua
eu de prin nov am bataia asta (mi s-a spus atunci ca tre sa reconditionez caseta dar am lasat-o asa), acu in ianaarie dupa 3-4000 de km zgomotul s-a accentuat si am fost la service din nou, mi-au mai reglat pe la bielete una alta dar mi s-a zis ca iar dupa 3-4 mii de km la traficul din Bucuresti imi va bate tare etc
intr-un final daca e caseta de directie nu scapi de reconditionare sau mai rau, de cumparat una noua