Ok, n-am mai rezistat si m-am dus cu ea la Foscani in service, ca sa nu ma trezesc dindu-ma cu capul de parbriz de nervi (uneori greierii aia cinta cam enervant), mai ales cind dintr-un motiv oarecare dau radio-cd-ul foarte incet sau il inchid de tot.
1. Greierele de sub parbriz s-a nascut de fapt sub capota, de fapt e undeva in bucata aia de plastic dintre parbriz si capota. O sa ma inarmez cu niste silicon sanitar si o betonez, sa nu mai miste draq'.
2-3. greierii din bancheta spate: omul de acolo de la service mi-a gasit codul butoiasilor respectivi si probabil ii voi inlocui pe cei sparti. Problema e ca mai mult ca sigur se vor sparge iar. Acum la unul am reusit sa fac o improvizatie cu futunul de la pompa de bicicleta (pe care l-am facut praf cu ocazia asta), insa in partea dreapta nu mi-a iesit (am eu degetele mici dar nici chiar asa). Deci ma bate gindul sa gasesc un furtun de cauciuc de dimensiuni potrivite (diametru interior si exterior) si sa fac o treaba meseriasa acolo. Mai bine puneau draq' un rulment sau ceva sa se basculeze banchetele alea din spate, cit puteau sa coste, 50EUR in plus?! Whatever.
4. greierele din partea dreapta am impresia ca e prin portiera totusi, posibil boxa. Ala nu urla asa tare asa ca-i urez multa sanatate si moarte grabnica.
P.S.: vad ca va tot plingeti de service-ul ATS din bucuresti... spuneti-le sa ia o masina cu o problema oarecare si sa se duca la unul dintre service-urile cu oameni rezonabili (pot spunepina acum ca Focsani si Brasov sint 2 dintre ele, poate voi merge pe la suceava in curind, eventual dupa ce se deschide asta din iasi va spun si despre el, cel putin echipa de vinzari din iasi e super ok). Poate astfel vor invata sa se comporte.
P.S.2: (alternativa sau solutie complementara) cind mai mergeti pe acolo lasati o bardita pe bancheta din spate, doar s-o vada ei. Tot va faceti atita singe rau cu ei...