De ceva timp (de vreo 3-4 zile cred) am remarcat un zgomot ciudat la roata stinga-spate in timpul primelor frinari dupa plecare cu masina rece. Se aude cumva de parca un arc nu ar aluneca pe un ax sau ceva, si scritiie usor.
Zgomotul dispare dupa primele 2-3-4 frinari. De la ce poate fi?
Eu inca am etrierii originali, cei care rag ca o vaca cind dau cu spatele (mai rage ocazional).
zgomot ciudat frina spate
Moderator: Echipa Tehnica
<l4ter edit>
<off>
Eu nu imi dau seama din ce povestiti voi daca etrierii rag ca o vaca atunci cand pui frana la mersul cu spatele,
sau pur si simplu fac zgomot in timpul mersului cu spatele, fara frana???
@mituc:
1.cred exprimarea pui frana la mersul cu spatele este destul de explicita si nu inseamna in nici un caz plecare cu frana... ;)
2. intrebarea mea era pusa tocmai ca sa-mi dau seama daca sunt sau nu ontopic... mai urma ceva dupa... NHD!
3. IMNSHO: faptul ca e al doilea mesaj nu are nici o importanta...
4. nu te supara... ;)
</off>
</l4ter edit>
<off>
Eu nu imi dau seama din ce povestiti voi daca etrierii rag ca o vaca atunci cand pui frana la mersul cu spatele,
sau pur si simplu fac zgomot in timpul mersului cu spatele, fara frana???
@mituc:
1.cred exprimarea pui frana la mersul cu spatele este destul de explicita si nu inseamna in nici un caz plecare cu frana... ;)
2. intrebarea mea era pusa tocmai ca sa-mi dau seama daca sunt sau nu ontopic... mai urma ceva dupa... NHD!
3. IMNSHO: faptul ca e al doilea mesaj nu are nici o importanta...
4. nu te supara... ;)
</off>
</l4ter edit>
Ultima oară modificat Joi 15-Feb-2007 17:28 de către SAMmy, modificat de 2 ori în total.
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
SAMmy scrie:Eu nu imi dau seama din ce povestiti voi daca etrierii rag ca o vaca atunci cand pui frana la mersul cu spatele sau pur si simplu fac zgomot in mers cu spatele, fara frana???
Poate vrei sa deschizi alt topic daca crezi ca sintem nebuni. Apoi, esti offtopic cu fix primul mesaj dupa cel initial. Ti se pare corect?
P.S.: da, fara frina, ca doar nu frinezi in timp ce pleci de pe loc, fie ca pleci in spate sau in fata. Sau, la coupe asa se face, ca sa se "infinga" mai bine?