Accident C4

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

redbeben
simpatizant

Accident C4

Mesajde redbeben » Lun 09-Apr-2007 19:01

Salutare si Hristos a Inviat.

Am fost si eu ca tot omul cu C4 meu pe la munte in prima zi de paste si la intoarcere in bucuresti am avut un accident naspa rau.

pe scurt,la statia de tramvai fabrica de glucoza (in aviatiei- venind dinspre ATS spre stefan cel mare )stateam primul la stop cand a venit un BMW seria 5 din spate,a lovit ultima masina din coloana,a ricosat,a sarit peste refugiul de tramvai,a tras de volan dreapta si a sarit inca o data peste refugiu direct in mine :evil:

urmarea e ca eu nu mai am partea fata a masinii -aripa ,spoiler,capota ,far contraaripa....

cum credeti ca e mai bine sa fac k sa fie gata in max 2 sapt?

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Lun 09-Apr-2007 19:03

-neplacut , si esti vinovat prin simplu motiv ca te aflai acolo
-ne pui niste poze , sa vedem si noi

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 09-Apr-2007 20:30

dmx nu cred ca ai citit bine, omul nostru era intre refugiu si bordura REGULAMENTAR iar boul cu x5 a sarit de doua ori peste refugiu...tari bmw-urile astea, iar meltenii care le conduc sunt de belea...
cat despre ats, n-as vrea sa cobesc, dar peste doua saptamani le ia numai sa-ti aduca piesele necesare, dup-aia se mai cacaie cu reparat, vopsit etc
vorbeste cu mugurel, cu ats-ul n-o scoti la capat.
Cosmin
high energy music expression

ALEXX
pasionat

Mesajde ALEXX » Lun 09-Apr-2007 21:34

te-am vazut. am vazut ca politia era de fata ( un politist p emotora0 si am vazut si masinile, ca noi am trecut pe sina de tramvai ca bnu aveam loc de voi. chiar ma intrebam ce s-a intamplat, ca bmw-ul avea pana pe ambele roti stanga. naspa-imi pare rau, mai ales ca nu ai avut nici o vina. sper sa iti rezolvi repede problemele.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 09-Apr-2007 22:16

@Redbeben, vezi pe PM

redbeben
simpatizant

Mesajde redbeben » Mar 10-Apr-2007 18:48

ma,eu stateam primul la stop langa refugiu ca vroaiam sa fac la stanga si in spatele meu erau vreo 3 maisini si pe banda 1 vreo 4
unu cu un bmw seria 5 (un 525 cred model 2003) facea o liniuta cu o blonda care era cu un vw eos si nu a mai putut opri.

tipa s-a oprit la mustata si asta ca sa o evite a tras de volan si a franat,a intrat in derapaj ,l-a lovit pe un tip cu un bmw seria 3,a ricosat din el si a sarit peste refugiu,a mers cativa metrio pe linia de tramvai si ca sa nu se infiga in stalp a tras dreapta de volan si a sarit inca o data refugiul de tramvai si s-a oprit in mine direct in coltul stanga fata .

am vazut in oglinda centrala cand l-a pocnit pe ala din spate si au zburat bucati din ei ca la formula 1 si in o fractiune de sec l-am vazut in stanga mea dupa refugiu si n-am avut timp decat sa-mi strang capul intre umeri ca vedeam o pereche de faruri cum vine inspre usa :lol:

ma rog el s-a oprit in aripa mea pe care a facuto bucati,la fel si spoilerul,contraaripa,farul,capota,masca , grila de sub masca, scutul si tablele de sub aripa.

vreau sa zic ca mare lucru n-am simtit in masina doar am vazut cum se sparge botul ca un pepene si gata.

am chemat politia si au venit 2 baieti motociclisti,soferul a fugit de la locul accidentului s-a oprit circulatia,a venit o ambulanta care a plecat repede cand a vazut ca nu sunt victime,a venit smurd-ul in viteza si au plecat la fel de repede si a venit si tramvaiul si a trebuit sa luam pe sus bmw ca ramasese o parte din el pe sina de tramvai .

ma rog ideea e ca meltenu de la volan era un arab cu ffffffffffffffff multi bani (si mai erau si 4 in masina) si bineinteles ca a scapat doar cu o amenda de 2 mil lei si atat.
ba mai mult politaiul de la accidente ne lua peste picior si ne zicea "pai ba baieti data viitoare nu mai stati si voi la stop"
si a vb cu unul xxxxx de pe telefonul fratelui soferului.

ce-i drept puteam sa mor cu toti de gat inclusiv cu politai da dupa aia ma executau pe mine sau pe familia mea si n-avea rost.

nu dau nume ca sunt chiar bazati rau astia si nu risc. :cry:

bine ca nu era nimeni pe refugiu si ca nu m-a lovit in usa ca imi imprastia creierii pe capota lui :?

masina am dus-o azi la ats langa metro,am facut rost de piese ca le aveau pe stoc,radu barcaru s-a crucit cand a vazut si mi-a promis ca ma ajuta si ca e gata in max 2 sapt.

la fel si baiatu de la casco care mi-a facut azi constatarea si dosarul si a zis ca o sa faca totate transferurile la timp.

sper sa iasa repede dar vedem.

mersi de ajutor matrix

p.s. habar nu am cum sa pun poze :lol:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Apr-2007 19:47

n-are rost sa pui poze, da-le naibii, bine ca nu ai patit tu nimic...bafta si spor la reparatii, sa-ti iasa mai bine decat aia de pe usa fabricii.
ce culoare avea x5-ul? cumva argintiu? ca imi cam fac o idee atunci.

deci nenorocitul de arab te face praf cand stai cuminte la stop, fuge de la locul accidentului, ia doar o amenda de 2 milioane si TU ITI REPARI MASINA PE CASCO-UL TAU CA ALA E BAZAT??? Scuza-ma, pe cat e ala de bazat pe atat esti tu de fraier, reparatia ta va costa cateva mii de euro (sper sa n-ai fransiza pe avarii partiale), vei avea TU bila neagra la dosarul asiguratorului, vei avea malus si cireasa de pe tort de acum inainte, de fiecare data cand vei folosi asigurarea casco (chiar pentru un capac de roata, parbriz, etc) vei plati taxa de intregirea dosarului or something si la reparatia ta consistenta acea taxa poate sa ajunga si la 100 euro...
Nu mi se pare corect ca jigodia de arab sa scape in halul asta, dupa parerea mea te-ai ales cu capatul batului care este manjit de stii tu ce...Nu ai nici un prieten avocat? :) Dar deja e tardiv, cine stie ce ai semnat prin procesul verbal, bine ca nu ti-ai luat si tu amenda sau puncte.
Am ajuns bataia de joc a tuturor imputitilor si scursorilor de la coada camilelor...
Cosmin

high energy music expression

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mar 10-Apr-2007 20:36

@bezz: spot on!
@redbeben: cea mai mare prostie pe care ai facut-o in viata ta... trebuia sa mori cu ei de gat...
cum adik sa ai probleme tu si familia ta!?! ma rog, problema ta... daca Doamne fereste! te ologeau,
tot la fel de ignorant ai fi fost... intorceai si celalalt obraz??? pai sa nu va mai plangeti frate ca ne calca in picioare...
O meritam!!!
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR

redbeben
simpatizant

Mesajde redbeben » Mie 11-Apr-2007 08:33

ma aveti si voi dreptate in un fel dar ieri am aflat ceva care m-a pus rau pe ganduri...

e o persoana nu numai periculoasa ci si fffffff influenta.(mai multe va zic pe privat)

despre casco am vb cu un prieten care e director la generalli si mi-a zis ca e cel mai bine ca mie nu-mi impacteaza platile adica n-o sa am alus samd pt ca e masina in leasing si eu n-am nici o treaba.

la fel mi-a zis si tipu de la casco ca e cel mai rapid asa pt ca arabu avea asig la bcr si cica sunt niste carnati si nu dau banii la timp.

cum eu in 2 sapt ma mut din romania imi trebuie neaparat masina atunci si nu pot sa stau dupa asigurari mai ales cand stiu ca masina mea costa cam 3000 euro si celelalt bmw cam 4-5000.

si in plus eu n-am semnat nimic pe nici un proces verbal doar arabu a semnat.

da eu nu mai am nimic cu arabii aia acum,acum am cu politaiul care e general la circulatie si care a intervenit pt permisul lui.sper ca familia lui sa crape in un accident facut de astia :twisted:

bine ca si alahu lor e mare si n-au omorat pe nimeni nici de pe refugiu nici din masini.

[/i]

redbeben
simpatizant

Mesajde redbeben » Mie 11-Apr-2007 08:40

SAMmy scrie:@bezz: spot on!
@redbeben: cea mai mare prostie pe care ai facut-o in viata ta... trebuia sa mori cu ei de gat...
cum adik sa ai probleme tu si familia ta!?! ma rog, problema ta... daca Doamne fereste! te ologeau,
tot la fel de ignorant ai fi fost... intorceai si celalalt obraz??? pai sa nu va mai plangeti frate ca ne calca in picioare...
O meritam!!!

a..e seria 5 ma un bmw 525 model 2003 negru

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mie 11-Apr-2007 09:11

@redbeben: ai si tu dreptatea ta! hai... bafta cu plecarea, sa fii sanatos si sa nu mai ai parte de intalniri de gradul IV... ;)
Citroën C6 Exclusive

Citroën C4 Coupé VTR

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 11-Apr-2007 10:18

SAMmy scrie:@bezz: spot on!
O meritam!!!

Din pacate, mare dreptate ai. Tot din pacate, politistii nu sint in slujba cetateanului ci a mafiotilor care dau banul.
Insa daca gindim ca vine arabul si ne face felul, adica am ajuns sa ne temem de straini la noi acasa, e nasol rau. Si daca nu facem ceva in sensul asta, inseamna ca ne meritam soarta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 11-Apr-2007 12:08

E satula tara asta de viteji..pana una alta, sunt multi dar foarte multi la noi in tara, carora nu prea ai ce sa le faci...E frustrant,dar asta e adevarul.

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mie 11-Apr-2007 15:49

Matrixu scrie:E satula tara asta de viteji...

E satula pe dracu... e satula de fraieri care se dau viteji... dar viteji adevarati (ca-n 300), nu are nici cat sa umpli un autobuz...
Citroën C6 Exclusive

Citroën C4 Coupé VTR

sake
just curious

Re: Accident C4

Mesajde sake » Mie 11-Apr-2007 18:02

redbeben scrie:cum credeti ca e mai bine sa fac k sa fie gata in max 2 sapt?

imi pare rau ca iti pun sare pe rana, dar C4 al meu a stat exact doua saptamani in service-ul din Baneasa, doar ca sa-i vopseasca capota (din cauza unui oligofren care s-a semnat cu cheia).

eu zic sa faci cate un drum acolo la fiecare doua zile, ca sa vezi stadiul lucrarilor, altfel o sa te abureasca cu noile reguri care interzic vopseaua pe baza de diluanti si permit doar vopseaua ecologica, la care este greu sa reproduca culoarea originala iar CTC-ul lor nu le permite sa-ti dea masina baltzata, asa ca ei sunt nevoiti sa o vopseasca pe cheltuiala lor de 2-3 ori, bla-bla-bla...

asa ca, stai pe capul lor, bland dar insistent! eu m-am inteles excelent cu cei de la ATS pe partea de mecanica si electrica, dar ingrozitor cu cei de la tinichigerie si vopsitorie. mult succes!

Înapoi la “Probleme C4”