O povestioara din seria 'face' eu ca 'e zgarcit' si m-am saturat de ATS.
N-am mai scris demult pe forum pt ca m-am cam dat batut cu plansul despre problemele care mi le face masina. A iesit din
septembrie din garantie, am platit vro 10 milioane revizia pt ulei, filtru si placute frana pe fata

'ciorapei', greierasi si anti-theft sudden-death s-au tot repetat.
Insa, mai nou, de anul nou mai exact, m-a lasat un far pe faza scurta. Si pt ca am fost silly si nu am completat corect
lichidul de spalator parbriz, a inghetat si motorasul si pt vreo 2 zile am trait cu impresia ca s-a prajit pt ca l-am
fortat.
Cum trebuia sa plec din localitate si nu puteam sa merg chior pe drum, am cautat pe 31 dec becuri 'misto' tehno evolution
Philips Ultra X si Y de 1 milion si jumatate insa nu am gasit pe nicaieri.
Asa ca mi-am tras un set 'Xenon' 40 lei made in turcia cu iz de albastru si mi le-am montat in parcarea Carefour Feeria.
Chin mare, degete subtiri, gaura mica, clema buclucasa nu iesea, etc, in 30 minute de frig am rezolvat. Surpriza mare, arata
chiar bine, si fac o lumina mai alba decat cele halogen nevopsit

acum. Robotelu' are look de BMW acum, pt ca pozitiile bat in portocaliu comparativ cu faza scurta. Doar de acolo s-au
inspirat :P
Dupa revelion, m-am gandit ca nu se poate sa fie construita chiar asa de prost masina sa se arda pompa de apa, asa ca mi-am
luat aparatul de masura si control si sari pe ea. Am gasit o siguranta buclucasa de 10A(rosie) sub capota, langa baterie sub
capacul cu o carticica pe ea. De ce o fii carticica aia acolo nu stiu pt ca in manual nu tin minte sa fie vreo diagrama cu
sigurantele. Apropos este? Ca nu mai stiu pe unde e manualul

Are cineva un manual electric de service pt Coupe? Vreau sa ma leg la port-ul de sub scrumiera sa imi tunez/crap soft-ul
robotului. (sunt programator, stric pe barba mea, nu mai am garantie).
Am mers la un Agip, am dat 4 lei pe un set de 10 sigurante, si gata, am si apa pe parbriz ca e un chin sa mergi in spatele
altei masini fara spalator de parbriz.
Concluzia: Daca ramaneti fara apa la stergatoare poate fii de la sigurante (sau lipsa apa :P), n-am dat bani ATS-ului, n-am
asteptat 2 saptamani dupa programare, n-am ramas o zi fara masina sa ma plimb cu taxi-ul pana in Baneasa(ca acolo e
electrica mai nou), am invatat sa schimb sigurante si bec-uri. Cine stie cat mai imi cereau si pe unitatile de timp pt
'operatiile complicate' efectuate...
Urmeaza ciorapeii prinsi cu sarma si usi demontate pt rezolvarea definitiva a greierilor.
Care mai are povestioare cu reparatii ad-hoc, please share.
Vive la France! ;)