Zgomot suspect la mersul in marsarier
Moderator: Echipa Tehnica
Zgomot suspect la mersul in marsarier
Bine v-am gasit co-posesori de C4, de curand am achizionat o astfel de masina, pana acum(in jur de 2500 km parcursi), masina a fost fara niciun fel de probleme.
Mai nou insa la mersul in marsarier se aude un zgomot foarte ciudat ca si cum ar fi o toba sparta sau ceva desprins pe sub masina.
A avut pana acum cineva aceasta problema?
VA multumesc pentru raspuns.
Mai nou insa la mersul in marsarier se aude un zgomot foarte ciudat ca si cum ar fi o toba sparta sau ceva desprins pe sub masina.
A avut pana acum cineva aceasta problema?
VA multumesc pentru raspuns.
Man, parca mai era inca o singura persoana care se plingea de acelasi comportament. Majoritatea se pling ca scirtiie ingrozitor etrierii spate in anumite conditii cind dai cu spatele.
Solutia este sa o sui undeva pe un elevator si sa arunci o privire la ce ar putea agata la mersul cu spatele (ca sa verifici nu tre' sa mergi neaparat la un reparator agreat, verificarile FARA modificari se pot face oriunde unde cunosti un meserias bun).
Si inca ceva: asigura-te ca nu confunzi acel zgomot cu scartaitul etrierilor spate(e un zgomot de metal pe metal, doar enervant, nimic ingrijorator, dar, foarte enervant uneori).
Solutia este sa o sui undeva pe un elevator si sa arunci o privire la ce ar putea agata la mersul cu spatele (ca sa verifici nu tre' sa mergi neaparat la un reparator agreat, verificarile FARA modificari se pot face oriunde unde cunosti un meserias bun).
Si inca ceva: asigura-te ca nu confunzi acel zgomot cu scartaitul etrierilor spate(e un zgomot de metal pe metal, doar enervant, nimic ingrijorator, dar, foarte enervant uneori).
Multumesc pentru raspuns, in mod sigur nu este zgomot de la etrieri, zgomotul e ca si cum ar fi ceva desprins pe sub masina.
Am sunat astazi la ATS si mi-a oferit o programare in data de 27 mai!!!!!!!!
Si culmea tocmai am facut acea pseudo-revizie de 2000 de km, si nimeni nu a sesizat aceasta problema.
Ma rog, multumesc inca o data pentru sfaturi.
Am sunat astazi la ATS si mi-a oferit o programare in data de 27 mai!!!!!!!!
Si culmea tocmai am facut acea pseudo-revizie de 2000 de km, si nimeni nu a sesizat aceasta problema.
Ma rog, multumesc inca o data pentru sfaturi.
Conul ala scirtiie cind lasi acceleratia si e in treptele infrioare (frina de motor sau schimbare de treapta). Problema cu zdranganeala la datul cu spatele pare sa fie asta:
http://www.clubc4.ro/viewtopic.php?t=1644
http://www.clubc4.ro/viewtopic.php?t=1644