Campania " XXL "
Moderator: Echipa Tehnica
- White Wizard
- pasionat
Campania " XXL "
Cand am fost ( joi ) 09.02.2006 la service-ul de la A.T.S. cu o problema la VTR , cei de acolo m-au bagat in "Campania XXL ". Este o campanie prin care cei de la Citroen Franta vor sa verifice conductele de frana de la rotile din spate.
- White Wizard
- pasionat
@Matrixu , sincer , nu stiu mai multe amanunte. Si eu am fost luat prin surprindere , ca sa zic asa. Nu stiu nici daca conteaza motorizarea sau tipul caroseriei. I-am intrebat daca trebuie sa ma duc si cu SX-ul la acest control si mi-au zis ca nu. Tind sa cred, ca numai coupe-urile vor fi chemate la verificare.
P.S.: Uite, acuma ar fi fost bun un raspuns din partea A.T.S.-ului , prin Monica sau Octavia , dar ...
P.S.: Uite, acuma ar fi fost bun un raspuns din partea A.T.S.-ului , prin Monica sau Octavia , dar ...
- White Wizard
- pasionat
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP

Ultima oară modificat Mie 15-Feb-2006 21:15 de către MARIAN, modificat 1 dată în total.
Valeu-lei , Mariane, ce rau esti....
Daca vrea fata o parere NUMAI de la white, ce ai cu ea?
Mai sti....
Si asa am vazut ca de cand a aparut o fata pe aici posteaza toata lumea "in disperare"....
Hai ca ma bag si eu in seama si-i spun ca (virgula) cu un C e mai dificil sa mearga la mare sau la munte, cu iubit, catzel si pisica, asa ca sa-si ia...ghici....un Berlingo....
Sper ca sti de gluma si nu ma trezasc cu un ban....
Nu de altceva, dar fiecare o lauda (sau o plange) pe a lui, adica la ce se pricepe....
Have a nice night!
Daca vrea fata o parere NUMAI de la white, ce ai cu ea?
Mai sti....
Si asa am vazut ca de cand a aparut o fata pe aici posteaza toata lumea "in disperare"....
Hai ca ma bag si eu in seama si-i spun ca (virgula) cu un C e mai dificil sa mearga la mare sau la munte, cu iubit, catzel si pisica, asa ca sa-si ia...ghici....un Berlingo....
Sper ca sti de gluma si nu ma trezasc cu un ban....
Nu de altceva, dar fiecare o lauda (sau o plange) pe a lui, adica la ce se pricepe....
Have a nice night!
- White Wizard
- pasionat

iussy scrie:Daca vrea fata o parere NUMAI de la white, ce ai cu ea?
Mai sti....

delia22 scrie:hi white wizard! am postat un topic nou pe forum - ala cu driverii pt ca vreau si eu un C
delia22 scrie:esti dragutz sa intri acolo sa imi vinzi si mie niste ponturi
...fara suparare, dar daca erai mai atenta , ai fi vazut deja raspunsul meu si " ponturile " vis-a-vis de subiectul pe care l-ai deschis, inca de luni.
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1760
MARIAN scrie:Ideea principala era sa se pastreze topicul pt. ce a fost creat "Campania XXL "
Sunt cu trup si suflet deacord cu Marian... ( in aceasta privintza )

Înapoi la “Revizii si rechemari”