Moderator: Echipa Tehnica
stupidisco scrie:question: a primit vreunu dintre voi acasa o scrisoare de la ATS in care se mentioneaza faptul ca in dorinta Citroen de a oferi servicii first class vor sa schimbe blocul de comanda la lumini si stergatoare pe garantie..? ..anyway n-am mai postat de mult pe aici eu am aproape 18.000 km cu C4 meu si sunt f multumit, am gasit multe probleme comune cu multi de pe aici, din fericire minore. Matrixu n-am fost nevoit sa schimb ambreiajul si volantaatunci nu stiu ce avea, de la frig poatel, acum e totul ok, cel mai happy sunt ca pana acum nu i-am gasit nici un greieras doar problemele uzuale cu puntea spate, zgomotul ala de cimitir cand dai cu spatele..
apropo cei de la ATS au zis ca problema asta cu blocul de comanda se aplica la tot lotul de anu
trecut, cel din mai-iunie 2005 cred, sau numai luna mai..nu stiu
sosorin scrie:stupidisco,pentru zgomotul ala cand dai cu spatele te sfatuiesc sa te duci neaparat la ats sa iti schimbe etierele spate.se pare ca cele vechi facute de bosch intrau in rezonanta cu placutele,anyways,nu mergeau bine.eu am fost le-au schimbat pe garantie si acum nu se aude nici pssss
SAMmy scrie:Usor OFF: Despre ce zgomot e vorba? Un scartait sau ceva mai nasol? La mine se aude scartz la frana in mers cu spatele... dar nu mi se pare problem!?!
Înapoi la “Revizii si rechemari”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator