Am 3000 km, am fost cu putin timp in urma la prima verificare, la plecare mi s-a spus sa vin la prima revizie la 15000 KM!!!!!!!!!

Pana la urma la cat se face PRIMA revizie la C4? LA 15K , 20K, 30K ca eu nu mai inteleg nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderator: Echipa Tehnica
REY scrie:Salutare
Am 3000 km, am fost cu putin timp in urma la prima verificare, la plecare mi s-a spus sa vin la prima revizie la 15000 KM!!!!!!!!!![]()
Pana la urma la cat se face PRIMA revizie la C4? LA 15K , 20K, 30K ca eu nu mai inteleg nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
REY scrie:Multumesc mult, si mie mi se parea un pic cam repede la 15000 pentru benzina! O sa merg la 20ooo !!!
mituc scrie:Mergeti in jur de 20 si asta mai mult pentru calea de rulare (ca gropi ca la noi mai sint doar prin India si Pakistan), ca altfel v-ati putea duce linistiti la 25 (multitudinea de gropi atrage dupa sine si o concentratie mai mare de moloz in aer).
REY scrie:Pai inseamna ca "ti-au pus la altu' " un filtru ulei C5 , garnitura la buson baie tot "la altu' au pus" iar tu ai ramas cu acelasi ulei la masina ca poate "au incurcat-o cu o alta masina" si i-au facut altcevapoate o verificare de 2500 km ?
Bineinteles glumesc, si sper sa nu fie asa... dar ... mare-i gradina ATS-ului
![]()
Înapoi la “Revizii si rechemari”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 11 vizitatori