Mesajde cuculea » Dum 31-Ian-2016 22:29
Multumesc de raspuns
Am aplicat metoda cu telefonul mobil pentru ca banuiam ca s-ar putea sa se fi topit plasticul, altceva nu avea ce sa fie. Intr-adevar daca ma uit atent, se vede o mic atopitura la baza contactorului, doar la un pin al becului, dar totusi, sa fie al naibi zici ca e cementat acolo, nu se clinteste deloc. Nu pot sa imi dau seama de ce s-a topit, nu trece un curent mare prin acel contactor-lamela incat sa se incalzeasca asa de tare incat sa se topeasca, iar in jurul becului, farul (oglinda) nu e topit, m-am uitat atet, ma gandeam ca din cauza temperaturii mari degajate de bec....dar daca era asa, trebuia si plasticul farului sa se topeasca.
Foarte ciudat, e prima masina la care vad ca se intampl asta, din experienta mea
Mi-ar fi trebuit o mica ranga (surubelita ) la capat indoita in forama de L sa o fi bagat pe sub contactor , intre el si bec, si sa il imping de acolo...
Am programat-o la un service, cred ca nu scap pana nu dau tot farul jos. Poate se pricep baietii de la service mai bine si au alte metode, chestie e ca nici nu vrea sa stric contactorul, farul nici atat si vrea sa mai si functioneze becul apoi (lamelele sa ramana intacte), chiar nu vreau sa bag bani in asa ceva de gen schimbat tot farul.