ce misto arata!!!!!!!! super tare. felicitari foarte bine se vede pe culoarea ta folia. chiar ma gandeam daca si pe gri-ul meu se vede la fel. dar parca asi pune un pic mai deschis
nu au dat geamurile jos a durat 1 ora si 1/2 pretul a fost cel pt grup ( nu stiu ce sa raspund ) cred ca trebe un pm la Matrix prin geamurile laterale fata e o diferenta mica, dar adevarul e ca am mers cu ea doar pe intuneric
8.4mil - 20% reducere, asta a fost pretul final, si din pacate nu stiu cat se mai poate beneficia de chestia asta!! Cine mai este interesat sa imi dea un PM, cat mai repede!!
Nu se dau geamurile jos, nu se dau fetele de la usi jos.
intr-adevar Cosmin a fost cel care m-a ajutat si cu gasirea locatiei si cu alegerea nuantelor si cu diverse intrebari care le-am avut per total un tip super
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187804
Total subiecte 18661
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10