Cand am fost la revizia de 15k am inteles ca acum au ca optiuni si MP3-uri... din pacate nu stiau ce sa-mi spuna ... daca functioneaza... imi ziceau ca trebuie sa testeza, sa adauge nu stiu ce cablu suplimentar. Eu am intrebat defapt de echiparea bluetooth si mp3 player. Poate se referea la cablul pentru bluetooth.
Cei care au preechipare bluetooth, pot conecta un device extern prin bluetooth si sa asculte muzica? De exemplu sa foloseasca pda-ul sau telefonul pe post de mp3 player.
Radio-CD-MP3-BlueTooth
Moderator: Echipa Tehnica
nu prea se intelege ce sa vrut sa zici
ai intrebat de echipare si aia nu stiau daca exsita asa ce va pe c4?
sau ai vrut sa faci un upgrade la masina si aia nu stiau daca se poate?
sau altceva?
ai intrebat de echipare si aia nu stiau daca exsita asa ce va pe c4?
sau ai vrut sa faci un upgrade la masina si aia nu stiau daca se poate?
sau altceva?
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
Pentru cei care vor bluetooth, aftermarket exista sistemele de la Parrot.
http://www.sono.ro/index.php?main_page= ... cts_id=451
Este scump, dar isi face treaba cum trebuie, si merge montat si pe C4 fara probleme.
http://www.sono.ro/index.php?main_page= ... cts_id=451
Este scump, dar isi face treaba cum trebuie, si merge montat si pe C4 fara probleme.
da, vreau sa-mi pun echipare bluetooth cu control pe volan... ca nu l-am luat din fabrica si m-ar tenta sa-mi pun si mp3 playerul oferit de citroen pentru a pastra comenzile pe volan, meniul si alte functii.
nu ma intereseaza bluetooth doar pentru telefon... mai bine imi iau un handsfree decat sa dau 700ron pe un astfle de device. oricum, nici telefon cu bluetooth nu am
nu ma intereseaza bluetooth doar pentru telefon... mai bine imi iau un handsfree decat sa dau 700ron pe un astfle de device. oricum, nici telefon cu bluetooth nu am

ce-i drept... am vazut ca sunt acum radio-cd-mp3 playere, cu bluetooth integrat si port USB... ceea ce ar fi de minune... ca bag usb stickul inauntru (eventual imi iau unul care e ca un memory card) si imi ascult mp3-urile... care multe nu sunt melodii... DAR, pierd controlul de pe volan si meniul... cel putin controlul pe volan il indragesc... oare se poate pastra controlul cumva?
am un vecin care tocmai si-a luat si el un coupe si si-a pus un mp3 cu bluetooth si a dat cdplayerul original afara.
am un vecin care tocmai si-a luat si el un coupe si si-a pus un mp3 cu bluetooth si a dat cdplayerul original afara.
Nu stie nimeni ?
Urmeaza sa schimb telefonul mobil si sunt interesat de acest aspect, daca are rost sa alerg dupa un telefon cu Bluetooth 2.0 (cu A2DP).
De pe un astfel de telefon se poate face streamming de mp3-uri sau la radio, in stereo, direct spre instalatia BT a masinii, daca instalatia BT de pe masina are implementata tehnologia A2DP.
Transmisia se face digital, deci fara nici cea mai mica pierdere de calitate in redarea mp3-ului de pe telefon spre instalatia audio a masinii, prin intermediul BT-ului.
Nu exista pierdere de calitate nici macar cat exista in cazul unui modulator FM care sa transmita din interiorul masinii carte radioul acestei.
Urmeaza sa schimb telefonul mobil si sunt interesat de acest aspect, daca are rost sa alerg dupa un telefon cu Bluetooth 2.0 (cu A2DP).
De pe un astfel de telefon se poate face streamming de mp3-uri sau la radio, in stereo, direct spre instalatia BT a masinii, daca instalatia BT de pe masina are implementata tehnologia A2DP.
Transmisia se face digital, deci fara nici cea mai mica pierdere de calitate in redarea mp3-ului de pe telefon spre instalatia audio a masinii, prin intermediul BT-ului.
Nu exista pierdere de calitate nici macar cat exista in cazul unui modulator FM care sa transmita din interiorul masinii carte radioul acestei.
-
- Pro Motor Rm.Valcea
Dispozitivul mp3 cu bluetooth de pe c4 nu accepta conectarea decat pt functiile baza ale telefonului, adica agenda, raspuns si inchidere. atat. si vezi k nu se conecteaza la orice telefon! din cate am incercat noi, de ex cu motorola nu se conecteaza (ma refer la agenda). am sa va dau exact lista cu aparatele la care se conecteaza acum. functiile menu se vor conecta mai tz la bituner