Mi-am luat niste boxe de 130mm, dar trebuie sa le montez intr-o gaura de 150mm sau 165mm...
Initial as fi crezut ca niste simple inele adaptoare ar rezolva problema, dar nici nu ma gandeam ca sunt atat de greu de gasit...
Spuneti-mi si mie va rog daca stiti un loc de unde imi pot procura asa ceva!?!
Adaptor Boxe 130mm -> 165mm
Moderator: Echipa Tehnica
Adaptor Boxe 130mm -> 165mm
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
Ai putea incerca la http://www.capodimonte.ro
Nu vreau sa le fac reclama, dar au destul de multe produse pentru car audio si poate gasesti acolo ce te intereseaza pe tine.
Nu vreau sa le fac reclama, dar au destul de multe produse pentru car audio si poate gasesti acolo ce te intereseaza pe tine.
din cauza faptului ca-s in clasa economy nu-s impresionat de ei...
si la chestiile OEM sunt de-a dreptul jalnici, sonorizarea stock de la skoda/renault e de toata jena...
iar la HU chiar nu ma atrage nimic de la blaupunkt. la urmatoarea intalnire as vrea sa-ti ascult si eu boxele
.
in rest stai linistit, sunt destui care lauda blaupunkt, mai ales pe segmentul lor si dpdv calitate/pret. important e sa-ti placa tie.
si la chestiile OEM sunt de-a dreptul jalnici, sonorizarea stock de la skoda/renault e de toata jena...
iar la HU chiar nu ma atrage nimic de la blaupunkt. la urmatoarea intalnire as vrea sa-ti ascult si eu boxele

in rest stai linistit, sunt destui care lauda blaupunkt, mai ales pe segmentul lor si dpdv calitate/pret. important e sa-ti placa tie.
Cosmin
high energy music expression
Bah, eu nu ii laud, dar tehnologie au... oricum, fata de stock, orice e mai bine, nu!?! 
Ca fapt divers, boxele stock de pe C4-ul meu sunt harman... lol
By the way, as we write/read... eu mi-am desfacut fata de portiera si plasticele de la spate,
si va anunt ca trecerea de la 17cm (stock) la 13cm se poate face fara adaptor...
De ascultat... cu mare placere la intalnirea de pe 14... ;)

Ca fapt divers, boxele stock de pe C4-ul meu sunt harman... lol
By the way, as we write/read... eu mi-am desfacut fata de portiera si plasticele de la spate,
si va anunt ca trecerea de la 17cm (stock) la 13cm se poate face fara adaptor...
De ascultat... cu mare placere la intalnirea de pe 14... ;)
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
sammy my man
harman sunt doar tweeturile
am si eu pe xsara, iar mid-urile din portiere sunt ASK, made in italy
correct me if i'm wrong...iti recomand sa nu arunci tweeturile alea, s-ar putea sa fie mai bune decat niste exploduri sau zgomotecuri
sincer sa fiu mie imi placeau...in perioada de garantie :P cum am iesit din garantie, cum mi-am schimbat gusturile
sa revenim la blaupunkt, unkimiu are blaup stock pe octavia, de 16,5 cm, cu dubla bobina
si se aud de 10 ori mai prost decat ask-urile noastre stock, nu au bass, nu au nici inalte (tweeturile), nu rezista la volum...ce mai, nashpa...si cass-uri ce-i drept, a avut numai de performanta
vieta/lg/jvc...
si ca incheiere, parca locasurile din fata de la c4 erau de 13 cm, cu posibilitatea montarii unor difuri mai mari, de 16,5 cm.

sincer sa fiu mie imi placeau...in perioada de garantie :P cum am iesit din garantie, cum mi-am schimbat gusturile
sa revenim la blaupunkt, unkimiu are blaup stock pe octavia, de 16,5 cm, cu dubla bobina

si ca incheiere, parca locasurile din fata de la c4 erau de 13 cm, cu posibilitatea montarii unor difuri mai mari, de 16,5 cm.
Cosmin
zilele astea am desfacut masina pentru niste tratamente si am vazut io cu ochiu meu care e treaba...
Deci:
Toate cele 4 boxe (2 fata, 2 spate) de pe masinutza sunt harman de 17cm...
Intr-adevar, se aud foarte bine, mult mai bine decat alte soluti stock...
Daca demontezi boxele stock de 17cm, dedesubt, gasesti 4 gauri pentru 13cm...
Deci pentru cine vrea boxe de 13cm... le puteti monta fara adaptoare...
Acum, revenind la mine... eu mi-am luat boxe de 13cm pentru ca nu mai vreau bas de frecventa joasa...
Boxele stock de 17cm au cam aceeasi putere cu astea de 13cm pe care le-am luat eu, dar au frecventa minima 60Hz in loc de 45Hz...
Siner sa fiu, prima data cand am aflat, am fost surprins sa stiu ca toate boxele sunt de 17...
Cu prima ocazie pun poze, iar auditiile vor fi probabil posibile la urmatarea intalnire...
Deci:
Toate cele 4 boxe (2 fata, 2 spate) de pe masinutza sunt harman de 17cm...
Intr-adevar, se aud foarte bine, mult mai bine decat alte soluti stock...
Daca demontezi boxele stock de 17cm, dedesubt, gasesti 4 gauri pentru 13cm...
Deci pentru cine vrea boxe de 13cm... le puteti monta fara adaptoare...
Acum, revenind la mine... eu mi-am luat boxe de 13cm pentru ca nu mai vreau bas de frecventa joasa...
Boxele stock de 17cm au cam aceeasi putere cu astea de 13cm pe care le-am luat eu, dar au frecventa minima 60Hz in loc de 45Hz...
Siner sa fiu, prima data cand am aflat, am fost surprins sa stiu ca toate boxele sunt de 17...
Cu prima ocazie pun poze, iar auditiile vor fi probabil posibile la urmatarea intalnire...
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR