Folie Autorizata
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
Consider ca autoturismele au În faÞã parbriz iar În spate lunetã ºi nu geamuri cum s-a postat, dacã ºi maºina ta are geamuri nu mai am nimic de comentat.
Si geamurile laterale din spate cum le numesti? Eu nu cred ca exista vreo persoana pe forumul asta care a citit postul si nu a inteles ceea ce am vrut eu sa zic!!
Ai cumva pretenĂžia ca mesajele pe care tu le poĂži considera "la miÂşto" sĂŁ Ăži se trimitĂŁ la PM ca sĂŁ le aprobi sau nu?
De la un timp ai ĂŽnceput sĂŁ-Ăži dai cam multe aere, care la un moment dat deranjeazĂŁ ca sĂŁ nu spun altfel.
Cat timp sunt moderator pe aria C4, am pretentia sa lasi mistourile departe de anumite topicuri. Daca ti se pare ca abuzez, ca am aere de conducator, ca deranjez, poti sa te adresezi adminului.
ªti cum se spune - funcÞia transformã organul- ºi acest lucru pare sã se Întâmple cu tine.
Mare adevar, si asa mi s-a si intamplat cand am fost conducator de detasament prin clasa a II a...de atunci am invatat ca nu se mai face asa!!
Nu vreau sĂŁ-Ăži rĂŁspund la ceea ce ai postat, pentru cĂŁ nu vreau sĂŁ-Ăži stric sĂŁrbĂŁtorile.
Te supraestimezi
Prefer ca discuÞia sã rãmâna În acest stadiu. Ceea ce vei posta nu mã va interesa.
ĂĂži doresc sĂŁrbĂŁtori fericite.
Perfect!
Ontopic:
Sapt viitoare cel mai probabil se va face programarea! Cine doreste sa se inscrie aici.
@shadow : ai dreptate, se dau jos fetele de la usi insa, grija mare insa cu baietii ca mie mi-au pus la loc si cativa braduti rupti, vorbiti cu ei pe tema asta, ca e neplacut sa va treziti cu greierasi aiurea.
pe mine m-au chemat la 1-2 saptamani dupa operatiune la ~retus, ca sa se asigure ca folia a aderat bine la luneta.
@matrixu: daca stai pe langa baieti cand iti pun folia, arunca si tu o privire la lacasurile difuzoarelor, poate le faci si vreo poza, sa nu mai existe dubii.
spor la treaba baieti!
pe mine m-au chemat la 1-2 saptamani dupa operatiune la ~retus, ca sa se asigure ca folia a aderat bine la luneta.
@matrixu: daca stai pe langa baieti cand iti pun folia, arunca si tu o privire la lacasurile difuzoarelor, poate le faci si vreo poza, sa nu mai existe dubii.
spor la treaba baieti!
Cosmin
high energy music expression
razzwan: da, am vazut cx cu folie in craiova, un amic al lui dj01fad
totusi d c te plangi ca esti in galati?
folia se pune in 1-2 ore, mai pierzi 4-5 ore pe drum, daca ai bani de folie vorbeste cu matrixu, ca ai timp si de drum si de folie.
si folie ca la bucuresti
...mai greu
folia in craiova pe luneta se pune din minim doua bucati :P .
totusi d c te plangi ca esti in galati?
folia se pune in 1-2 ore, mai pierzi 4-5 ore pe drum, daca ai bani de folie vorbeste cu matrixu, ca ai timp si de drum si de folie.
si folie ca la bucuresti

Cosmin