C4 Coupe Tunning
Moderator: Echipa Tehnica
tocmai am comandat eleron!
trebuie sa vina intr-o saptamana...
nu e luat de la citroen insa cica baietii lucreaza f bine...
am dat 210 euro si mi-l aduc din italia(torino)..
ideea e ca nu vine vopsit, deci mi-l pot face orice culoare vreau...
semana f mult cu cel de la citroen de 400 de euro...
fac poze dupa ce il montez.si le pun!
alte tuninguri ati facut?
salut
Carlos scrie:tocmai am comandat eleron!
de la cine ai comandat eleronul ? firma din romania ?
Re: salut
puiuradu scrie:Carlos scrie:tocmai am comandat eleron!
de la cine ai comandat eleronul ? firma din romania ?
nope...sunt italieni...am fost plecat in italia si am intrat de curiozitate intr-un mag de tunning al lor!am dat direct de acolo comanda si am pe cineva care vine de paste si mi-l aduce...daca iti place dupa ce il pun pot sa te pun in legatura direct cu firma!
din discutia avuta cu nenea la care am plasat comanda mi s-a spus ca intr-o luna appar si faruri gen bmw(cu neoane din alea incorporate) si stoprui argintii...deci in curand!!!abia astept....ma fascineaza beculetzele alea de la bmw...se vad super!
promit ca postez poze dupa ce il pun....
- White Wizard
- pasionat
Re: salut
Carlos scrie: nope...sunt italieni...
...cum se numesc acesti "italieni"? Ce firma este?!
salut,
ce parere aveti de stopurile astea....din pacate este singura varianta disponibila pe "piata" momentan....eu zic ca arata bine si pretul a fost super!
http://www.picpile.net/ims/pic_413DG4Eb/11329.jpg
ps: scuze da poza e facuta cu mobilu' in parcare...voi reveni cu alte poze mai bune.
ce parere aveti de stopurile astea....din pacate este singura varianta disponibila pe "piata" momentan....eu zic ca arata bine si pretul a fost super!

http://www.picpile.net/ims/pic_413DG4Eb/11329.jpg
ps: scuze da poza e facuta cu mobilu' in parcare...voi reveni cu alte poze mai bune.
e singura varianta de dispunere a elementelor luminoase dar sunt 2 variante de imbracare (chrome si negru) a stopului
mie nu imi place...cel putin pe culoare neagra se pierde din linia spatelui prin eliminarea rosului din stop...
dar ce ma surprinde e ca se incapataneaza sa nu scoata noi modele de stopuri pt c4...ce naiba are deja 2ani...la altele au aparut nenumarate modele. ma gandesc ca la xsara sunt o destule modele pt blocurile optice, si aparute destul de demult...pana si la logan arata mai misto
mie nu imi place...cel putin pe culoare neagra se pierde din linia spatelui prin eliminarea rosului din stop...
dar ce ma surprinde e ca se incapataneaza sa nu scoata noi modele de stopuri pt c4...ce naiba are deja 2ani...la altele au aparut nenumarate modele. ma gandesc ca la xsara sunt o destule modele pt blocurile optice, si aparute destul de demult...pana si la logan arata mai misto
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
In 1-2 luni imi schimb jantele... O sa fie o 'mica' surpriza cu ele ;) ... Si o sa mai vina un eleron si stopurile! Neoanele sunt deja puse pe burtica... 

[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Stopurile sunt facute de Raid din pacate nu sunt cu leduri dar e un inceput....partea cu comanda lor insa lasa mult de dorit(daca te duci la o firma de tunning sau la un importator de piese Raid le vei gasi pe catalog dar vei avea de asteptat foarte mult....eu dupa 3 luni de asteptari mi-am retras avansul si pana la urma am reusit sa le iau prin cineva din Germania....nici pana acum nu stiu cat ar fi trebuit sa astept la magazinul respectiv....)
Din pacate momentan sunt singurele variante/modele disponibile pt c4....ciudat, cum spunea cineva mai sus, masina are deja 2 ani de la aparitie si nimeni nu se oboseste sa scoata ceva tare!
Din pacate momentan sunt singurele variante/modele disponibile pt c4....ciudat, cum spunea cineva mai sus, masina are deja 2 ani de la aparitie si nimeni nu se oboseste sa scoata ceva tare!
sincer, de-as avea banii as testa eu diverse modele. adica m-as duce la producatorul respectiv de blocuri optice si as da comanda speciala
de asemenea nici angel eyes c4 only nu exista...
din nefericire succesul in vanzari dicteaza si oe industria verticala, a pieselor de schimb disponibilitatea acestora, si varietatea
de asemenea nici angel eyes c4 only nu exista...
din nefericire succesul in vanzari dicteaza si oe industria verticala, a pieselor de schimb disponibilitatea acestora, si varietatea

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
OPUS Workshop