stevey scrie:Eu am avut o intalnire cu @ mituc zilele trecute si mi-a facut o demonstratie cu mashinuta lui, in deal si vreau sa spun ca ma temeam sa nu imi iau eu zborul.Bine...acum el ii dadea si pana in 6000 rpm ceea ce eu in deal nu i-am dat niciodata si nu as putea face o comparatie exacta.Oricum ce a-si putea spune e ca se duce simtitor mai bine iar motorul parca se auzea mai rotund ,deasemeni si cuplul este mai bun in turatii mari.Daca nu aveam problemele astea cu masina imi faceam si eu
Eu unul nu cred ca se simte o diferenta atat de mare de putere dupa remaparea facuta de Mituc. Nu cred ca 11 CP in plus sunt extrem de sesizabili.
Am citit tot istoricul acestui topic si mi separe ca se exagereaza putin in ceea ce priveste consumul si noua putere a masinii.
La remapari in cazul in care semerge in forta consumul este mai mare decat inainte. Consumul devine mai mic atunci cand se merge normal si se schimba vitezele la turatii normale. Pt a avea un cuplu mai mare este nevoie de mai multa benzina.
Eu unul nu as face remapare decat pt hdi sau benzina cu turbo, altfel n-are sens. Iar in ceea ce priveste garantia, stati linistiti daca vor sa va prinda cu alt soft n-au la service n-au nici cea mai mica problema sa o faca.