are cineva cip de putere pe c4 hdi 110cp?
am vazut pe net mai multe firme si m-ar tenta si pe mine ,dar as vrea sa aflu de la cineva care are,cum se comporta
cu cip ar creste puterea la 129cp si cuplu la 288,iar cu rescrierea softului creste la 136cp si cuplu 300Nm si cica nu s-ar vedea la revizii
ciptuning c4 1,6 hdi 110cp
Moderator: Echipa Tehnica
Asta de 110CP se duce la 138.
Vezi www.obdtuning.ro .
Vezi www.obdtuning.ro .
nu e nevoie de alt ambreiaj. e suficient cel stock...dar normal ca stresul fizic va fi mult mai mare...ele sunt prevazute sa suporte mai mult timp presinuile standard exercitate, ca si componentele motorul in sine. se pot efectua cresteri decente care sa nu solicite prea mult (fata de stock) componentele mecanice si pastra un grad suficient de ridicat de fiabilitate.
daca se realizeaza cresteri putere cuplu (depinzand de la caz la caz) cu peste 60% e cazul sa ai in vedere aceste aspecte.
daca se realizeaza cresteri putere cuplu (depinzand de la caz la caz) cu peste 60% e cazul sa ai in vedere aceste aspecte.
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
mituc scrie:Asta de 110CP se duce la 138.
Vezi www.obdtuning.ro .
am spus 129 cp cu cip si 136 cu rescrierea softului,iar pe acest site pe care l-ai dat zice exact ce am spus eu, adica 136 cp si 300Nm ,cu rescrierea softului
eu am intrebat daca are cineva sa ne zica si noua daca se merita,nu sa se repete ce am spus eu
Sunt cateva C4 modificate de noi, dar am impresia ca nu se gasesc pe forum. Daca vrei sa afli daca se merita sa faci modificarea la 1.6HDi 110CP te invit sa intri pe forumul www.peugeotclubromania.ro direct in aria dedicata tuning-ului si citeste impresiile posesorilor de Peugeot 1.6HDi modificat.
Cu respect,
Doc (Alex Stancu)
Telefon: 0751.194.100 / 0788.194.100
Email: obdtuning(at)gmail.com
Web: www.dimsport.ro | www.obdtuning.ro
ID Yahoo Messenger: doc_dimsport
Cu respect,
Doc (Alex Stancu)
Telefon: 0751.194.100 / 0788.194.100
Email: obdtuning(at)gmail.com
Web: www.dimsport.ro | www.obdtuning.ro
ID Yahoo Messenger: doc_dimsport