C4 manelisti

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Lun 09-Oct-2006 21:40

hai ca muzica ascultam fiecare in masina... cel putin zic eu... poate nu la max, dar acolo un nivel 9-11 tot ajungem. Cu manelele jos, dar nu poti sa ii spui omului ce sa asculte, dak asta ii place.... inca nu am vazut totusi masini adevarate din care sa se auda manele... si nu ma refer la nemtzoaicele gen mercedes bmw sau wv
4 mii de euro probabil ca as baga intr-un cayman, dar ala deja are sistem audio si m-as multumi cu nos si faze.. insa nu in ro unde nu ai unde sa il conduci.
vb lui @mituc, mai bine bagi in styling si motor :)
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

danmanea
pasionat

Mesajde danmanea » Mar 10-Oct-2006 08:17

acum depinde de fiecare. eu, cind dau de oameni dĂĄstia.... imi inchid geamul si ma dau o banda mai la dreapta sau stinga.... si le arunc si eu privirea aia de..... FYM...daca nu am loc stinga-dreapta.. dau putin mai tare ... si trece.. nu ai ce sa le faci.. asta e educatia... si tot dun acest considerent nu stiu de ce tre sa ascult de ex, mai ales vara, duminica... manele sau alte alea.. in casa.. ca asa vor oamenii.. ca ei "se simte bine". oricum nu ai ce sa le ceri pt ca nu vor itelege niciodata..

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 08:37

Deja discutia ajunge la manele si manelisti, si daca tot se vrea discutie despre asta, il rog pe Tracer sa faca un topic la diverse despre manele ca sa se poate desfasura in voie...:lol:

Aici era vb de unul care are si el C4 si asculta manele, daca nu mai sunt pareri legate de titlul, eu zic sa inchid topicul si discutia sa se continue la Diverse.

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Mar 10-Oct-2006 10:11

sunt de acord cu @regedit si @m.s.

... nici C4-ul meu n-a "gustat" manele si nici nu cred ca se va intampla , dar in schimb fiecare asculta muzica care-i place.

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 10-Oct-2006 10:28

WOW :lol: haideti sa nu ne certam pe manele...
Ultima oară modificat Mar 10-Oct-2006 10:31 de către silvius, modificat 1 dată în total.
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mar 10-Oct-2006 10:29

sentimentul provine de la faptul ca era un C4... e normal ca sentimentele avute fata de "muzica" asta, la modul general, sa iasa la iveala...
pe altii ii ignor, treaba lor, dar intre posesorii de c4 totusi sper sa gasesc oameni...o comunitate, chiar daca neoficiala, neatinsa de flagel...

si acum vine partea cea rea...tocmai ignorarea lor ii face mai puternici..pt ca lumea e prea apatica, si prea inchisa, si nu ia atitudine. zice ca daca se face ca nu vede/aude va disparea. tocmai asa, cedand putin cate putin ne-am trezis asaltati la toate stopurile de masini ce lalaie in astfel de ritmuri...normal, ca e o lume civilizata si incerci prin metode sofisticate sa apostrofezi pe respectivii...

daca se doreste un topic separat de manelisti/antimanelisti nu ma deranjeaza sa creeze cineva. oricum aici vad ca sunt cam contra toata lumea, si nu are rost sa ne chinuim degetele spunandu-ne oful..il stim deja...dar macar sa luam atitudine, sa nu inchidem geamul si sa ne facem ca ploua...

am bagat niste spatii sa nu para asa mare postul meu :P
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 17:22

Restul discutiei o gasiti aici: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=3132

Asta se inchide...

Înapoi la “Diverse C4”