cat dureaza de la data fabricatiei pana in tara?
Moderator: Echipa Tehnica
-
dannastasa
- simpatizant
-
dannastasa
- simpatizant
-
shomoyoque
- just curious
Buna ziua tuturor,
Eu si cu prietena mea am facut comanda (c4 coupe vtr 1.4) in Octombrie ca si JJAkja, iar pe bonul de comanda scrie "productie Noiembrie, livrare Decembrie" (fara date..). Am vorbit acum vreo doua zile la ATS Pipera si mi-au zis ca masina intra in fabricatie in saptamana 48 (27 nov - 1 dec) si ca livrarea va fi exact cum am stabilit (adik Dec)...... Acum avand in vedere cele discutate de voi pana acum intreb: Am I missing smth....??? Sunt prea credul...???
Eu tot mai sper sa avem masina anul asta....
Eu si cu prietena mea am facut comanda (c4 coupe vtr 1.4) in Octombrie ca si JJAkja, iar pe bonul de comanda scrie "productie Noiembrie, livrare Decembrie" (fara date..). Am vorbit acum vreo doua zile la ATS Pipera si mi-au zis ca masina intra in fabricatie in saptamana 48 (27 nov - 1 dec) si ca livrarea va fi exact cum am stabilit (adik Dec)...... Acum avand in vedere cele discutate de voi pana acum intreb: Am I missing smth....??? Sunt prea credul...???
Eu tot mai sper sa avem masina anul asta....
-
shomoyoque
- just curious
Mda...Nu, deci eu raman increzator....Va fi livrata in Decembrie!
Si asa mi se lungeste gatul in fiecare dimineata cat ma uit dupa trailere care sa aiba coupeuri rosii pe ele, in fata la ATS
...
Frustrant e ca si daca intarzie nu prea ai ce face altceva decat sa astepti + sa gasesti o metoda cat mai putin frustranta de asteptare....
Stiu ca ei (ATS) au un software prin care la un moment dat pot sa iti zica si cate "surubele" sunt montate pe masina, in ce stadiu al tranzitului se afla ...ce mai..!!! ... tot parcursul....Mi se pare aiurea ca nu folosesc "activ"(popularizare printre clienti) output-ul softului.....Analizand parcursul comenzilor de la intrarea in fabricatie pana la livrare (eventual impreuna cu viitorul posesor), pot identifica mai repede problemele repetitive si le pot corecta.....totul bineinteles spre folosul actualilor si viitorilor clienti... Unde mai pui ca stiind in permanenta in ce stadiu se afla viitoarea ta masina esti mai pregatit si mai "abordabil" (in functie de caz) sa accepti anumite intarzieri....(atata timp cat se pastreaza intr-o anumita limita)...
Pana atunci insa....asteptam.
Si asa mi se lungeste gatul in fiecare dimineata cat ma uit dupa trailere care sa aiba coupeuri rosii pe ele, in fata la ATS Frustrant e ca si daca intarzie nu prea ai ce face altceva decat sa astepti + sa gasesti o metoda cat mai putin frustranta de asteptare....
Stiu ca ei (ATS) au un software prin care la un moment dat pot sa iti zica si cate "surubele" sunt montate pe masina, in ce stadiu al tranzitului se afla ...ce mai..!!! ... tot parcursul....Mi se pare aiurea ca nu folosesc "activ"(popularizare printre clienti) output-ul softului.....Analizand parcursul comenzilor de la intrarea in fabricatie pana la livrare (eventual impreuna cu viitorul posesor), pot identifica mai repede problemele repetitive si le pot corecta.....totul bineinteles spre folosul actualilor si viitorilor clienti... Unde mai pui ca stiind in permanenta in ce stadiu se afla viitoarea ta masina esti mai pregatit si mai "abordabil" (in functie de caz) sa accepti anumite intarzieri....(atata timp cat se pastreaza intr-o anumita limita)...
Pana atunci insa....asteptam.
-
shomoyoque
- just curious
SAMmy scrie:Cum aflati cand exact e produsa masina???
Eu am sunat si am intrebat. Pe bonul de comanda la mine scria productie noiembrie....asa ca dupa 15 noiembrie am "lansat" prima intrebare....dupa alte doua intrebari am aflat si raspunsul....:sapt 48. (acum sper sa fie adevarat)
@tipitip: Mersi frumos! In prima luna a fost usor.....dar acum ca stiu cand s-a dat in productie parca nu mai am stare....