Mi-au furat capacele !

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

kata
pasionat

Mesajde kata » Lun 28-Noi-2005 09:58

eu zic ca n-are rost sa-ti pierzi timpul pe la politie.

politia mai mult decat sa-ti dea o constatare sigur nu o sa faca nimic. (de fapt ce ar putea sa faca!!!)

si mie mi-au furat 2 buc. ( :shock: ) dar eu am casco.

8)

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Lun 28-Noi-2005 11:26

1. kata, cum ai rezolvat cu CASCO? ... ca si eu am ... da-mi macar un pm sau un nr de tel.

am vrut sa ma duc la Politie, dar nu am mai ajuns, deoarece nu am viza/mutatie pe buletin pe Bucuresti ...si am vrut sa evit discutiile astea cu politia ...

2. NICIODATA nu o sa cumpar si nu o sa dau comanda de produse furate. cel putin pentru mine, e un principiu de viata, pentru ca asa cum am mai spus, nu e vinovat cel ce fura, e vinovat cel ce cumpara.

am avut ocazia sa cumpar parfumuri sau tzoale furate din supermaket si am refuzat. drept urmare, cu atat mai putin nu o sa cumpar capacele voastre ca sa mi le pun mie si voi nu o sa cumparati capacele mele, astfel incat sa dam de lucru la toti puturosii si hotii Romaniei.

..cel putin asa cred eu.
Xsara 1.6 / C4 1.4

nero
pasionat

Mesajde nero » Lun 28-Noi-2005 11:53

Sunt de acord 100%. Mai mult decat atat, pe cat se poate cred caar trebui sa anuntam politia cand cineva incearca sa ne vanda ceva furat.
Nu stiu daca se rezolva ceva daca mergi la politie, dar eu zic sa nu-ti faci probleme din cauza buletilnului, pana la urma le zici ca erai la cineva in vizita, oricum nu e treaba lor ce cautai tu in Bucuresti. Si eu sunt in aceeasi situatie (buletin de Ploiesti fara viza de flotant) si n-am avut nici o problema la politie.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]

radum
de-abia inscris

Mesajde radum » Mar 29-Noi-2005 07:56

un motiv serios pentru a cumpara jenti din aliaj, nu?

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 29-Noi-2005 09:17

Atentie ca jentile de aliaj nu sint recomandate iarna :!: :!: :!:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 29-Noi-2005 10:06

Da,dar iarna poti sa mergi cu jentile de otel si fara capace. La ce sleauri se fac prin Bucuresti...ori le pierzi,ori le faci varza...

nero
pasionat

Mesajde nero » Mar 29-Noi-2005 11:31

nicum scrie:Atentie ca jentile de aliaj nu sint recomandate iarna :!: :!: :!:

Eu stiam ca jantele mai mari nu sunt recomandate iarna, nu vad ce problema ar avea jantele de aliaj in general.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 29-Noi-2005 11:59

Singurul motiv pentru care nu as tine pe masina jenti din aliaj iarna ar fi ca le zgarii si le fac varza, in rest, alt motiv nu vad.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 29-Noi-2005 13:52

Jantele de aliaj se pot sparge pur si simplu, si nu asigura protectia etrierilor la zapada gheata, etc.
jantele mai mari inseamna si cauciucuri mai mari, deci implicit o marire a suprafetei de contact, deci o micsorare a presiunii exercitata pe unitatea de suprafata, ceea ce in final se traduce printr-o aderenta mai proasta. De ce credeti ca Oltcit-ul se comporta mai bine iarna?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

nero
pasionat

Mesajde nero » Mar 29-Noi-2005 15:25

Ramane de vazut, iarna asta oricum n-am posibilitati sa-mi iau alte roate deci le voi folosi pe cele din dotare (17" cu anvelope de vara). Sper sa nu am nevoie sa merg prea mult prin zapada.

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Joi 01-Dec-2005 20:11

danpopa scrie:
2. NICIODATA nu o sa cumpar si nu o sa dau comanda de produse furate. cel putin pentru mine, e un principiu de viata, pentru ca asa cum am mai spus, nu e vinovat cel ce fura, e vinovat cel ce cumpara.

am avut ocazia sa cumpar parfumuri sau tzoale furate din supermaket si am refuzat. drept urmare, cu atat mai putin nu o sa cumpar capacele voastre ca sa mi le pun mie si voi nu o sa cumparati capacele mele, astfel incat sa dam de lucru la toti puturosii si hotii Romaniei.

..cel putin asa cred eu.

Am observat o iritare la ce am afirmat:

"P.S.-ul" a fost o gluma , dar se pare ca nu a fost "gustata" ... de acuma o sa pun in paranteza "gluma" :!:

Nu sustin hotia , dinpotriva , am dat pe mana politiei vro 4 sau 5 hoti. Daca nu ai dovezi si nu au fost prinsi in fapt politia le da drumu a doua zi dimineatza! Asa ca nu "cel ce cumpara" este vinovat, politia este cea raspunzatoare! Ex: Noaptea, langa masina cu lanterna! Ce crezi ca face? ... cauta casetofon sau alte "chestii" de furat in nici un caz bomboane! L-am prins, l-am batut ... am chemat politia, l-au batut si astia la sectie si a doua zi i-au dat drumu! Expicatia? Lipsa de probe! Trebuia lasat sa sparga geamul ... si pe urma prins! .... nici mie NU mi se pare normal deloc, dar asta e legea!
" nero" anuntza tu politia cand vrea sa-ti vanda cineva ceva si sa-mi spui si mie ce s-a intamplat! Yo am jante de vanzare... ma acuzi ca le-am furat???

"danpopa" , nu prea ai cum sa compari niste capace de Citroen cu "parfumuri" sau "tzoale", ca hotii fura lucruri care se dau repede nu sa se chinue!

Asa ca , credeti-ma, ca yo am boala/ura pe ei mai mult decat "danpopa" ( ca ti-au furat capacele), "nero" , "kata" ( ca a ramas si el fara 2 capace) , "adytzu" ( ca nu mai are semnul" ___/\___ " dupa botul Xsarei) si decat oricare persoana de pe forum , ca mie daca e imi dau o paguba de vro 10 ori mai mare decat "capacele" tale :!:

yo am incercat sa va explic realitatea din Bucuresti si ca nu prea puteti sa faceti nimic in sensul asta decat sa-i prindeti si sa le rupeti capu!

...astept cu nerabdare urmatoarele critici la adresa mea!

Peace :!:

nero
pasionat

Mesajde nero » Vin 02-Dec-2005 09:56

White Wizard scrie:" nero" anuntza tu politia cand vrea sa-ti vanda cineva ceva si sa-mi spui si mie ce s-a intamplat! Yo am jante de vanzare... ma acuzi ca le-am furat???

Multi dintre indivizii astia sunt deja pe listele politiei, exista oarece sanse sa il salte. Pe de alta parte, ii vedeam intarg in vitan cum mergeau cu casetofoanele fara masca printre oameni, se intersectau cu politistii care bineinteles ca nu ziceau nimik. Asa ca... e la noroc.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 02-Dec-2005 11:12

In marele nostru targ politia care patruleaza pe acolo nu va zice nimic, pentru ca dimineata isi iau drepturile de la cam toti de pe acolo.
Singurul ghinion al hotilor ar fi atunci cand mai vine cate un control inopinant, cu politisti imbracati in civili, dar si atunci aia ii vaneaza pe cei mai mari si nu pe astia care au si ei un casetofon 2 de vanzare.

puiuradu
simpatizant

Re: Mi-au furat capacele !

Mesajde puiuradu » Sâm 03-Dec-2005 10:41

danpopa scrie:Mi-au furat capacele originale de la C4!

In dimineata asta am gasit masina fara capace !

poate ca e si vina mea, ca nu am nici alarma deocamdata, si nici nu aveam nici un fel de antifurt artizanal pentru capace !!!

PLS, ce sa fac sa nu se mai intample?

are cineva de vanzare niste capace de C4 ?

Da , am eu de vanzare, mi-am cumparat Jante de aliaj usor si vand capacele... contacteaza-ma pe email: dpuiu@bit-medical.ro, puiuradu@hotmail.com (scrie-mi pe amadoua adresele)

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Sâm 03-Dec-2005 12:22

OT:
Ce jante ti-ai luat? Pe cat? Cati bani?

Înapoi la “Diverse C4”