C4 cu suspensie hidraulica
Moderator: Echipa Tehnica
pai practic Xantia Activa statea fara sa se incline pe curbe pina la limita maxima de aderenta a cauciucului, era o priveliste absolut bizara sa vezi o masina intrind tare in curbe fara sa se incline nici macar un pic
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
@pablo: h3 are doar 6 sfere si pt ca numai suspensia a ramas hidraulica.
@khan: intr-adevar, xantia activa rules!! am mers doar cu una activa acum ceva saptamini (cautam motive sa-mi transform cx-ul in hydractive si sper sa reusesc pina la urma), si pot sa spun ca e marfa rau de tot pe modul sport.
in ceea ce priveste subiectul, daca s-ar fi facut C4 hidraulic si ar fi fost sa cumpar unul, cu siguranta as fi ales hidraulic
@khan: intr-adevar, xantia activa rules!! am mers doar cu una activa acum ceva saptamini (cautam motive sa-mi transform cx-ul in hydractive si sper sa reusesc pina la urma), si pot sa spun ca e marfa rau de tot pe modul sport.
in ceea ce priveste subiectul, daca s-ar fi facut C4 hidraulic si ar fi fost sa cumpar unul, cu siguranta as fi ales hidraulic

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Colegul nostru edytza are o Xanti Activa. Si mai stim un BX care anul trecut ataca serpentinele tot fara se se incline... 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
@Arise cred ca el e
@nicum cumva khan?
@nicum in aprilie cand am fost la raliul Brasov, dintre o xsara, un C4 si un bx, pe curbele drumului rasnov-paraul rece, cine crezi ca era in frunte si n-avea treaba (poate sughitza un pic ca-l
din cauza gropilor) KHAN :P masinuta lui merge foarte bine, poate le are si cu volanul
...

@nicum cumva khan?

@nicum in aprilie cand am fost la raliul Brasov, dintre o xsara, un C4 si un bx, pe curbele drumului rasnov-paraul rece, cine crezi ca era in frunte si n-avea treaba (poate sughitza un pic ca-l

Ultima oară modificat Mar 18-Iul-2006 20:02 de către bezz, modificat 1 dată în total.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Da al meu cum credeti ca e? Am mers cu khan acum cateva zile si i-am zis ca are suspensia prea moale
)
@pablo406: Pe Activa au fost numeroase motorizari: 2.0 16v, 2.0TCT, 2.0Hdi, 2.1TD si V6
H3+ nu-i de loc acelasi lucru cu Activa, pt ca doar intareste suspensia si variaza garda la sol. Activa are 2 pistoane hidraulice de forta, dispuse pe diagonala, acestea lucrand in tandem pt a mentine caroseria orizontala. Intr-adevar solutia nu exceleaza la capitolul fiabilitate, dar am vazut pe net Xantii Activa la 250.000-300.000km fara probleme majore.

@pablo406: Pe Activa au fost numeroase motorizari: 2.0 16v, 2.0TCT, 2.0Hdi, 2.1TD si V6
H3+ nu-i de loc acelasi lucru cu Activa, pt ca doar intareste suspensia si variaza garda la sol. Activa are 2 pistoane hidraulice de forta, dispuse pe diagonala, acestea lucrand in tandem pt a mentine caroseria orizontala. Intr-adevar solutia nu exceleaza la capitolul fiabilitate, dar am vazut pe net Xantii Activa la 250.000-300.000km fara probleme majore.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Cum ziceti voi... Eu stiu ca Edi are buton de sport/comfort. Si scuze lui Catalin ca l-am uitat. Si el are tot suspensie lemn.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!