Nu cred ca e bine ca fiecare sa faca pe justitiarul. Daca eu consider ca nu e bine sa mergi cu o viteza de peste 170km/h (sa zicem) pe un anumit drum, asta nu inseamna ca "blochez" cu masina banda de viteza sa nu poata trece nimeni. Penibil...
Exista politie pentru asta. Iar daca ajung sa consider ca cineva pune in pericol pe ceilalti prin modul in care conduce si doresc sa fac ceva pentru a-l linisti, solutia cu sunat la politie e de bun simt.
"Blocatul" drumului nu face decit sa creasca riscul de accident. Cred ca tine de felul celui de la volan... Si nu stiu de ce posesorii de SUV-uri asa zis sportive (ce aiureala - intre noi fie vorba) au ego-ul hipertrofiat. Si o mare parte din posesorii de BMW, la fel.
Cred ca jumatate din masinile care vin pe autostrada facind semne cu farurile in disperare ca sa ma trag pe banda din dreapta, desi aceasta e ocupata - eu aflindu-ma in plina 'depasire' sin BMW-uri.
Scuze pentru paranteza facuta. Si mie imi plac BMW-urile si nu am nimic cu cei care le conduc, cu ce viteza vor si pot ei, atita vreme cit o fac in respect fata de ceilalti.
C4 vs X5, pe A2
Moderator: Echipa Tehnica
Hai s-o spunem p-aia dreapta... in Ro nu exista nivelul de civilizatie necesar, iar in trafic lucrul acesta are prea des urmari nefaste.
Personal, consider ca o lectie de viata nu se da niciodata la 170Km/h si sfatuiesc pe toti profesorii autoproclamati sa se abtina
de la astfel de lectii... asta inseamna sa fii pedagog, nu doar sa ai faptele de partea ta, ci si sa-ti alegi momentul potrivit pentru a le impartasi...
PS: ...toti bizonii isi iau BMW (320d si 530d sunt modelele preferate), Audi (A4 1.9 TDI, A6 2.5 TDI) si pe alocuri cate un VW Passat,
stiti la cine ma refer: baieti cu sapca si trening si buca groasa, care au invatat sa conduca la tara... unii dintre ei au renuntat la sapca
si la trening, dar nu va lasati pacaliti de camuflaj... tot ei sunt!!!
Personal, consider ca o lectie de viata nu se da niciodata la 170Km/h si sfatuiesc pe toti profesorii autoproclamati sa se abtina
de la astfel de lectii... asta inseamna sa fii pedagog, nu doar sa ai faptele de partea ta, ci si sa-ti alegi momentul potrivit pentru a le impartasi...
PS: ...toti bizonii isi iau BMW (320d si 530d sunt modelele preferate), Audi (A4 1.9 TDI, A6 2.5 TDI) si pe alocuri cate un VW Passat,
stiti la cine ma refer: baieti cu sapca si trening si buca groasa, care au invatat sa conduca la tara... unii dintre ei au renuntat la sapca
si la trening, dar nu va lasati pacaliti de camuflaj... tot ei sunt!!!
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR