am avut la punto suspensie sport ... se tzinea bine in curbe,dar simtzeam fiecare pietricica d p asfalt.
O sa ma duc luni sa fac test drive cu cele doua ... si o sa fie elementul hotarator.
C4 ?
Moderator: Echipa Tehnica
x
am avut suspensie sport pe un Punto si mi-a ajuns,ajungand la concluzia ca noi nu avem drumuri pentru suspensii sport si poti sa ramai cu sechele
)
la curbe tot respectu`, dar in rest se simteau si pietricelele d p strada.

la curbe tot respectu`, dar in rest se simteau si pietricelele d p strada.
C4 vs Megane
Ducu,
eu si un prieten ne-am luat masinile la inceputul anului.
Eu C4 VTR el Megane Sedane full.
Niciunul nu am avut probleme de service, etc.
Practic din ce ai descris ai in plus la Megane:
Senzor de lumina si de ploaie-nu am folosit ca merg tot timpul
cu farurile aprinse/Ala de ploaie cred ca e bun.
Astea doua cred ca te costa separat:
-Trapa acoperis panoramica, cu actionare electrica
-Scaune cu incalzire
Tzin minte ca la ATS cand el s-a decis la Megane, omuletzii au sarit cu un discount... daca te hotarasti la C4 potzi ;)
Altfel sunt masini diferite. Fa un testdrive cu fiecare si vezi care itzi place.
eu si un prieten ne-am luat masinile la inceputul anului.
Eu C4 VTR el Megane Sedane full.
Niciunul nu am avut probleme de service, etc.
Practic din ce ai descris ai in plus la Megane:
Senzor de lumina si de ploaie-nu am folosit ca merg tot timpul
cu farurile aprinse/Ala de ploaie cred ca e bun.
Astea doua cred ca te costa separat:
-Trapa acoperis panoramica, cu actionare electrica
-Scaune cu incalzire
Tzin minte ca la ATS cand el s-a decis la Megane, omuletzii au sarit cu un discount... daca te hotarasti la C4 potzi ;)
Altfel sunt masini diferite. Fa un testdrive cu fiecare si vezi care itzi place.
eh, esti o tzara subiectiv, nu?
Eu am un C4 Coupe, dar am condus Renault Megane si vreu sa spun ca nu e cu nimic mai prejos decat un C4. Ce e drept am condus Meganul cu echiparile de varf, pe cand C4 meu e cam low in echipari... Conforul in Megane e ceva mai accentuat decat la C4, sau cel putin asa am simtit eu.
iar cand vine vorba de frumusete, parerile noastre nu-s decat gusturi. Am cunoscut oameni care detesta interiorul lui C4, asa cum personal eu nu as putea conduce un Golf V pentru ca interiorul imi pare execrabil. Dar de fapt de aceea sunt atatea marci si modele de masini: Sa avem noi din ce alege!
later edit: mai era un post inainte de al meu. la acela am raspuns, acum am vazut ca a disparut. Sience Fiction! in consecinta is way off

iar cand vine vorba de frumusete, parerile noastre nu-s decat gusturi. Am cunoscut oameni care detesta interiorul lui C4, asa cum personal eu nu as putea conduce un Golf V pentru ca interiorul imi pare execrabil. Dar de fapt de aceea sunt atatea marci si modele de masini: Sa avem noi din ce alege!

later edit: mai era un post inainte de al meu. la acela am raspuns, acum am vazut ca a disparut. Sience Fiction! in consecinta is way off