Scutul ala reprezinta niste bani aruncati aiurea! Daca mergi pe drumuri normale nu ai nici cea mai mica nevoie de el!
Daca faci offroad atunci ia-ti altceva nu C4..
Pana sa ajungi la scut faci praf tot botul asa ca nu ii vad utilitatea, eu am masina de 3 ani si am scut de plastic..nu am avut nici cea mai mica problema, si am mers pe drumuri de toate feluri(nu am facut insa offroad).
Chiar si acum cu arcurile sport tot nu ating!
Ce fel de scut la motor sa montez
Moderator: Echipa Tehnica
Si eu am fost interesat de acest scut, dar datorita pretului de cca 1000 ron scut metalic + montaj la ATS am renuntat, macar temporar. Dar iti pot spune ca din discutiile cu ei am aflat [verbal, nu am vazut o specificatie tehnica] ca are undeva pe la 7 - 9 kg cel metalic. De asemenea, cel de plastic [nu l-am vazut], am inteles ca nu acopera toata partea inferioara, ca e mai degraba ca un maieu si nu ca o haina, deci nu te poate apara de praf si apa, lucruri care oricum nu ar trebui sa dauneze functionarii motorului, deci nu vad de ce sa dai bani pe el, chiar daca este semnificativ mai ieftin decat cel metalic.
Inainte de aceasta masina am avut Dacii si un Clio, toate fiind dotate cu scut metalic. Ei bine, eu merg frecvent pe un drum de munte neamenajat, care are un ditamai pietroiul fix pe centru, deci nu il poti lua decat intre roti. Si cu Dacia si cu Clio il loveam destul de tare, asta fiind motivu pt care, cand am auzit ca C4-ul meu nu are scut, am dorit sa-i pun.
Dar, la recomandarea lui Mugurel, care a spus ca nu a intalnit problema lovirii baii de ulei la NICIUN CITROEN, nu doar C4, am renuntat, am mers fara scut pe acel drum si ... minune: nu am lovit cu nimic pietroiul.
Inainte de aceasta masina am avut Dacii si un Clio, toate fiind dotate cu scut metalic. Ei bine, eu merg frecvent pe un drum de munte neamenajat, care are un ditamai pietroiul fix pe centru, deci nu il poti lua decat intre roti. Si cu Dacia si cu Clio il loveam destul de tare, asta fiind motivu pt care, cand am auzit ca C4-ul meu nu are scut, am dorit sa-i pun.
Dar, la recomandarea lui Mugurel, care a spus ca nu a intalnit problema lovirii baii de ulei la NICIUN CITROEN, nu doar C4, am renuntat, am mers fara scut pe acel drum si ... minune: nu am lovit cu nimic pietroiul.