Nu vreau un mini-SUV, ma intereseaza totusi o compacta care sa si arate bine, sa fie si sportiva.
NU vreau Skoda Octavia sau Renault Megane cu optiunea pachet drumuri grele, pentru ca nu-mi plac deloc.
Dar...am fost o data cu un C4 Coupe al unui prieten pe un drum de tara si, desi am mers f incet si cat am putut de atent, tot am atins intr-o groapa si m-am intors cu scutul si spoilerul crapate...
Mi s-a parut destul de fragila, comparativ cu ce am condus in mod constant pana acum (numai masini "adevarate"- Dacia si Matiz

Vreau totusi o masina cu care sa nu-mi fie frica sa ajung la Pestera, de exemplu.
Daca am ajuns acolo cu Dacia si cu Matiz, ma astept sa ajung si cu o masina pe care dau o groaza de bani.
So, cateva intrebari:
1) Stie cineva daca exista vreo diferenta intre versiunile Coupe si Hatchback din punctul asta de vedere (garda la sol, amortizoare, etc)?
2) Cum se modifica comportamentul masinii daca are montate jante de 17" din fabrica? Altfel spus, pentru drumuri denivelate, e mai rau sau mai bine sa ai jante cu diametrul mai mare?
3) Ce experiente aveti pe drumuri de munte / tara cu ea? Dar prin gropile din Bucuresti?