Gadjeturi
Moderator: Echipa Tehnica
Gadjeturi
Vreau sa-mi pun:
- un detector de radar cu senzorul in bara din fatza.
- un car-kit de nokia bt
- un palm cu navigare (gps).
Are cineva puse din cele de mai sus??
Help cu recomandari, pana acum am auzit doar de Beltronics ca recomandare pt. antiradar.
- un detector de radar cu senzorul in bara din fatza.
- un car-kit de nokia bt
- un palm cu navigare (gps).
Are cineva puse din cele de mai sus??
Help cu recomandari, pana acum am auzit doar de Beltronics ca recomandare pt. antiradar.
nu stiu ca bani, sunt multe modele.. intre 10 si 20 de mil....eu intreb daca are cineva ... si l-a testat...
Si mai nou cica sunt niste detectoare de radar care au si GPS, le pui o ultima versiune de soft si te avertizeaza si la radarele fixe de pe DN ... (alea cu fir in asfalt care nu le simte un detector obisnuit)..
Si mai nou cica sunt niste detectoare de radar care au si GPS, le pui o ultima versiune de soft si te avertizeaza si la radarele fixe de pe DN ... (alea cu fir in asfalt care nu le simte un detector obisnuit)..
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu, exista softuri care au marcate pe harta radarele fixe de pe DN1
Asta nu are nici o legatura ce detectorul radar.

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
vezi datele tehnice
http://www.beltronics.com/radardetectors.html
http://www.beltronics.com/radardetectors.html
Ender scrie:nu stiu ca bani, sunt multe modele.. intre 10 si 20 de mil....eu intreb daca are cineva ... si l-a testat...
sau poti importa o baza de date cu POI (points of interest) pentru softul de navigare de pe gps. am vazut asa ceva, dar nu m-a pasionat. pe dn1 le stiu pe dinafara iar in rest merg in limitele vitezei legale ;)
-
- Pro Motor Rm.Valcea
era 50euro optiune volan piele...
...mie mi s-a parut de bun simt sa optez si pt maceasta varianta, nu de-alta. dar la 14k euro sa te tiganesti la 50 nu prea se merita. eventual negociezi sa fie dat de dealer moka
in rest, poate gasesti pe cineva sa retapiteze volanul, ca altul nu cred ca poti monta
eventual de pe c4 picasso

in rest, poate gasesti pe cineva sa retapiteze volanul, ca altul nu cred ca poti monta

eventual de pe c4 picasso
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
Vezi aici: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=2956
Cineva care si-a imbracat volanul in piele.
Cineva care si-a imbracat volanul in piele.
Mersi matrixu.Totusi arata am ciudatel asa dar daca se poate si e cea mai buna varianta...poate incerc si eu.La volan de c4 picasso ma gandeam si eu arata fain rau dar chiar nu inteleg o chestie de ce spune mugurel ca are nu stiu ce in el din moment ce nu contine chestii ca la un volan normal airbag claxon contacte etc.Eu ma gandeam ca avand butuc fix ar fi un avantaj si este doar volanu simplu,cateva gauri,si nu costa cat un volan normal.Din cate m-am uitat asa arata.Pana la urma cat costa...mai precis
?

-
- Pro Motor Rm.Valcea