Matrixu scrie:Eu cred ca voi exagerati cu totii....ce-aveti domnle cu omu ca asculta in masina lui personala ce vrea muschiu lui?
Da, se exagereaza intr-adevar. Pe de alta parte unii se simt frustrati cind isi vad semenii ascultind tot felul de dejectii si plagiaturi muzicale. Atit categoria interpretilor de manele cit si publicul lor (ma refer aici care au ca prim sau unic gen preferat manelele, nu la cei care ocazional mai baga si cite o manea) sint la pamint cu gusturile, simtul muzical, intelectul, capacitatea de a vorbi/cinta/crea ceva/etc cit si cu respectul fata de alte categorii de oameni decit cei din clasa lor.
Deci ce v-as recomanda eu in calitate de posesor de C4, voua in calitate de posesori ai aceluiasi model de masina sint urmatoarele:
1. nu mai fumati (mai ales in lifturi si alte locuri publice);
2. mincati sanatos, nu orice timpenii pline de E-uri, F-uri, G-uri si H-uri;
3. nu ascultati muzica de 2 lei cum ar fi manelele;
4. comportati-va civilizat;
5. executati oral si nazal parlamentarii de fiecare data cind aveti ocazia;
6. nu conduceti precum pilotii de dacie;
7. respectati pe cei de linga voi, respectati-le munca;
8. nu vorbiti anagramat (precum manelistii);
9. respectati legile indiferent de cum procedeaza manelistii sau hotii care ne conduc tara (tot niste manelisti, ca la nuntile lor de ckt numai asta auzi);
10. puii mei, nu mai gasesc nimic sa fac un decalog
Cum multe din cele de mai sus nu sint posibile am sa fac apel la latura mea omeneasca si-am sa va inteleg indiferent la care sau la cite dintre punctele dati gres (desi pe aia care fumeaza in lift si pe hotii care ne conduc tare i-as mai zvirli sub tren...)