stevey scrie:Mai seridan ia fi tu GICA DESTEPTUL sau GICA CARE VEDE BINE si mai citeste la ceea ce s-a scris sau ce am scris cand m-am referit la subturare.Cred ca e clar ca este vorba de puterea motorului si era vorba la ce turatii sa schimbi nu cred ca era vorba despre definitia subturarii.Ce am scris eu si altii au fost pareri personale si intrebari nu cred ca au fost facute in necunostinta de cauza.Iar daca nu vezi bine sa citesti poti sa iti pui ochelari mai mari decat ii ai si daca ai probleme cu nervii este distonocalm.
Dar era de asteptat sa se mai nimereasca unu destept sa comenteze fara sa citeasca care sa zica "ce intrebare stupida "sau ce prost esti tu si altii"
Pentru ca altĂŁdatĂŁ sĂŁ nu mai fi taxat pe post de GICĂ CONTRA, te rog sĂŁ fi mai explicit. Nu cred cĂŁ am ĂŽnĂželes greÂşit ce ai vrut sĂŁ spui. ToĂži cei care Ăži-au rĂŁspuns au ĂŽnĂželes ce am ĂŽnĂželes Âşi eu. PROBABIL CĂ UNA GĂNDEÂŞTI DAR ALTCEVA SCRI, aÂşa se ĂŽntâmplĂŁ când ai probleme cu logica ca sĂŁ nu spun altceva. Pentru asta nu trebuie sĂŁ te superi, Âşi sĂŁ-Ăži pierzi controlul. Te rog, mai exerseazĂŁ Âşi nu ĂŽncerca sĂŁ te scarpini invers..
Cred cã putem dialoga civilizat fãrã excese verbale. Probabil cã nu ºti ce se ÎnÞelege când spui cuiva cã este GICà CONTRA.
Pânã la proba contrarie pentru mine rãmâi tot GICà CONTRA.
Ăntrucât mi-am dat seama cĂŁ la rĂŁspunsul tĂŁu
creierul Ăži-a funcĂžionat subturat, ĂŽnchei aceastĂŁ polemĂŁ cu speranĂža cĂŁ viitoarele subiecte pe care le vei posta vor fi mai inteligibile Âşi mai turate.
Nu doresc sĂŁ mai continuĂŁm discuĂžia ĂŽn acest mod, pentrucĂŁ nu vreau sĂŁ degenereze. Cred cĂŁ eÂşti de acord cu mine.