la mine de ex. pe la aceleasi ore imi amintesc tot dintr-un experiment consum de 8.3-8.7 distanta de 14 km (Marriot-Primaverii-Marriot), mers in 60, benzina stiuta
55 in viteza a 4-a? Pai asta inseamna sa stau la 2500 de ture aprox... ce am spus eu e intr-a treia
limitatorul pus ls 58 k sa nu depasesc 60-ul legal
Consum
Moderator: Echipa Tehnica
ultima sptamana
http://www.spritmonitor.de/en/detail/153433.html
imi place programelul asta
cred ca se merita toti sa ne introducem in baza de date. e mai comfortabil decat o ageda (pe care io nu o aveam pana acum) se observa si gaura din alimentari
mai mult oras, si cum abia a fost weekend (4-5000 rpm)
ma simt mai comfortabil daca bag de valoare mai mica, nu cate un rezervor ca ma duc pe campii. consum si mai mult (deh, placerea de a conduce)
http://www.spritmonitor.de/en/detail/153433.html
imi place programelul asta
cred ca se merita toti sa ne introducem in baza de date. e mai comfortabil decat o ageda (pe care io nu o aveam pana acum) se observa si gaura din alimentari

mai mult oras, si cum abia a fost weekend (4-5000 rpm)
ma simt mai comfortabil daca bag de valoare mai mica, nu cate un rezervor ca ma duc pe campii. consum si mai mult (deh, placerea de a conduce)

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
- Alex Motan
- pasionat
Am tot mers in ultimul timp cu omv 100 si am vazut ca am un consum bunicel de 8,4 la drum si in oras de vreo 12. Am pus de curand rompetrol 98 si mi-a luat 10 la drum ca in oras n-am mai vazut. Nu credeam ca benzina poate face consumul sa creasca asa mult dar...asta mi-a confirmat faptul ca cu cat e mai buna cu atat mananca mai putin. ;) Ce parere aveti de mol evo???? Sunt curios tare am auzit ca are C.O mai mare de 100 deci...ar fi mai buna ca omv.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
...basme: in curind o sa ne vinda astia benzina cu cifra octanica 1000, ca romanasul bune botul la orice. Sa va aduc aminte ca in DE am vazut doar benzina de 92 (
), 95 si 98? Si asta in Bavaria, adica zona cea mai bogata a Germaniei. Diferenta e ca benzina aia chiar are cifra octanica care e scrisa la pompa. 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Da, si in Germania aveau doar un singur tip de diesel (nu Sprint Diesel, mama lui diesel, etc. - o groaza de "tipuri" ca sa justifice preturile) si unele statii aveau biodiesel, pentru masinile care puteau sa digere asa ceva. Biodieselul era cel mai ieftin: 90 de eurocenti.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- Alex Motan
- pasionat
daca ai rabdare sa citesti tot topicul o sa vezi ca parerile sunt impartite. deci foloseste ce-ti place mai mult ca raport performante/pret. eu folosesc de 95 (mol) pt ca n-am vazut o crestere a performantelor care sa justifice pretul mai mare de la benzinele superioare. am folosit si autohtone (petrom) si n-am avut nici o problema. dar nu putem generaliza.
zambeste, maine va fi mai rau. 

Bucuresti - Sighisoara 6,8 l/100 si Sighisoara- Bucuresti 6,3 l/100 cu masina incarcata ochi cu bagaje inclusiv pe scaunul din dreapta, sotia si copilul in spate intre bagaje si ele
rezervor plin de la Bucuresti, mai am vreo un sfert.
cred ca nu mai e cazul sa spun omv 100

cred ca nu mai e cazul sa spun omv 100
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]