hello! ce euro este...
Moderator: Echipa Tehnica
-
- de-abia inscris
hello! ce euro este...
am o xantia din 1997 1.9 Td 100000 , 4 geamuri , aer , pedalier luminat , dublu airbag , cotiera ,abs neinmatriculat...am fost astazi sa-mi fac RAR-ul la ea ...si imi este teama sa nu imi dea euro 1...aveti idee ce euro ar fi masina ? .si cam cat ar valora masinnuta ? ...tinand cont ca prima inmatriculare a fost in 1999 ?????
- Andrei Anghel
- pasionat
http://www.taxapoluare.com/pdf/Liste_euro3.pdf
Cica toate masinile din lista asta au euro 3. vad ca apare si xantia.
Cica toate masinile din lista asta au euro 3. vad ca apare si xantia.
Zoli, din punctul meu de vedere, cred ca iti va da euro2. Spun asta pt ca ieri mi-a venit cartea de identitate pe Xantia mea (1.8i 16v, din 1997). In ciuda faptului ca aceasta motorizare (motor tip LFY) apare la link-ul indicat de Bogdan ca fiind euro 3, RAR-ul considera ca este euro2. Mie mi-a dat euro 2. No comment. Verifica si aici (link-ul catre o pagina nemteasca) http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=9617
PS: Lasa-mi VIN-ul (seria de sasiu) si incerc sa-ti dau mai multe detalii despre masina ta.
PS: Lasa-mi VIN-ul (seria de sasiu) si incerc sa-ti dau mai multe detalii despre masina ta.
hippo scrie:Zoli, din punctul meu de vedere, cred ca iti va da euro2. Spun asta pt ca ieri mi-a venit cartea de identitate pe Xantia mea (1.8i 16v, din 1997). In ciuda faptului ca aceasta motorizare (motor tip LFY) apare la link-ul indicat de Bogdan ca fiind euro 3, RAR-ul considera ca este euro2. Mie mi-a dat euro 2. No comment. Verifica si aici (link-ul catre o pagina nemteasca) http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=9617
Ca un raspuns la ceea ce a scris mai sus eu am o Xantia din 1994 si pe talonul masini scrie la tip motor X18A ceea ce dupa codurile euro ar insemna euro 2 dar un coleg din acest site mi-a spus ca ar fi euro 1 eu nu stiu ce s ama cred astept un raspuns ,nu vreau sa fiu asa insistent.
Am dat tusesa si sper ca nu am luat junghiul
Ca un raspuns la ceea ce a scris mai sus eu am o Xantia din 1994 si pe talonul masini scrie la tip motor X18A ceea ce dupa codurile euro ar insemna euro 2 dar un coleg din acest site mi-a spus ca ar fi euro 1 eu nu stiu ce s ama cred astept un raspuns ,nu vreau sa fiu asa insistent.
Ufff tare as vrea sa stiu si eu ce euro are Xantia 1994 1.9 disel ... varianta X16A ...
Re: Xantia 1,9 D
multumesc. multa lume mi-au zis de euro 2 si speram si eu 

Re: Xantia 1,9 D
toro scrie:C-Xantia 1.9 D -1994-- Euro 1
salut colegului de forum Lorix cu aceeasi xantia dar turbo i-au dat