are o intrerupere motorul

Forum de discutii generale despre Citroen Xantia. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

Mexik
pasionat
Masina: Citroen c5 hdi
2: Vw t5-2.5tdi
3: Chrysler Grand voyager

are o intrerupere motorul

Mesajde Mexik » Mie 23-Iun-2010 21:31

de ceva timp frantuzoaica a reusit sa ma enerveze de-mi vine so faram cu smuciturile ei,de duce la disperare.indiferent de treapta de viteza intre 2200 si max 3000ture incepe sa smuceasca ca si cum nu sar alimenta sau iar taia curentu,dar smuciturile nu sunt si daca accelerezi numa daca vrei sa mergi constat cu o turatie(intre 2200-3000).de ex daca mergi constat cu 60km/h in tr.3 incepe sa smuceasca si ca sa numai smuceasca nuti ramane decat so accelerezi si nu are nimic dupaia.am banuit ca rezistenta reglabila(iacul sau cum o zice) de pe clapeta de acceleratie e murdara,am dato jos am curatato dar la fel.am curatat fisele,bobina de inductie,toate sigurantele de la motor dar nimic la fel face :( .azi am scos bujiile(niste boch schimbate acum un an) sunt ca noi,electrodu e alb nici macar nui caramiziu,lucru foarte bun zic eu.am zis hai sa le schimb sa vad ca poate o fii de acolo o buba.nimic.filtru de benzina are o luna de cand lam pus nu cred cai infundat ca sa nu se alimenteze.mam uitat si seara sa nu cumva sa fure scanteie dar tot nimic.am observat azi ca si cand nui in sarcina,il acceleram cu mana de la motor,se tura frumos iar cand ajungea la zona critica sa zic numai mergea rotund avea o intrerupere dupa ce trece de 3000 se tureaza iara normal,ma jur daca pot intelege ce ar fii,deaia am scris ca poate cineva are vreo idee ceva.ma gandesc la injectoare dar nu stiu cum si care :?: :idea:

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 23-Iun-2010 21:33

verifica cu Lexia, altfel te invirti pe linga ea si cheltuiesti bani degeaba
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Mexik
pasionat

Mesajde Mexik » Mie 23-Iun-2010 21:36

aici in brasov nu stiu pe nimeni care sa aibe,dar o sa dau maine niste zvonuri sa vad poate gasesc.dar daca era ceva defect nu se aprindea senzoru de avarii motor?

Mexik
pasionat

Mesajde Mexik » Vin 25-Iun-2010 14:27

am gasit buba.pana la urma din fise era,desii m-am uitat seara sa vad daca fura curent ,nu se vedea nici un pom decraciun sub capota.ieri dimineata m-am mai uitat odata si cand am miscat furtunu de apa care merge la calorifer,surpriza era mare distractie acolo.am cumparat niste fise tesla(cica cele mai bune-90ron)azi le-am pus si merge motorasu din nou ca un seas elveian :) multumesc dj01fad :wink:

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Vin 25-Iun-2010 14:34

ma bucur ca s-a rezolvat :lol:

Înapoi la “Citroen Xantia”