acte xantia

Forum de discutii generale despre Citroen Xantia. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

prodygal
simpatizant

acte xantia

Mesajde prodygal » Mie 11-Aug-2010 07:50

salutare ,,,, aveti idee careva dc mai e posibil sistemul acela in care cumperi acte de la o masina si inmatriculezi alta,sau ceva de genul asta . intreb pt ca m-ar interesa fiindca masina mea e inmatriculata in spania si mai am acte doar pana in nov. dc are cineva alta solutii m-as bucura(exceptie solutia inmatricularii in romania care e 2000 de euro :D ) mersi,,,,,,,,stiu ca pot conta pe voi :lol: :lol:
Imagine

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 11-Aug-2010 12:59

se cheama recarosare, actele in mod normal trebuie sa provina de la o masina identica dar mai veche decit cea pe care vrei sa o pastrezi pentru ca sa se justifice recarosarea. mai e nevoie de o hirtie de la un service autorizat sa faca recarosari si inlocuirea motorului cu cel de la masina cu acte. nu e simplu
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

prodygal
simpatizant

Mesajde prodygal » Mie 11-Aug-2010 17:43

sa inteleg ca mai bine renunt,,,,,,sau mai ramane varianta cu bulgaria, ce parere aveti? ca eu unul nu m-as lipsi asa usor de xantia mea

cit_a
pasionat

Mesajde cit_a » Mie 11-Aug-2010 19:42

Paii e cam naspa la tine cu actele pt. recarosare ,problema e ca tu ai xantia 2 si cu motorul 1.9 td , practic ai o xantia 2 din ultimile modele echipate cu td si pot sa-ti zic ca le numeri pe degete cate sunt inmatriculate in RO. mai exact nu ai sanse sa gasesti acte superioare anului de fabricatie si sa fie si td .

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 11-Aug-2010 20:27

pai nu, actele trebuie sa fie mai vechi decit masina pe care o are deja, si asta se gaseste, dar nu e simplu restul. dar cred ca e mai simpla solutia Bulgaria pentru tine
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf

http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service

Lexia available

cit_a
pasionat

Mesajde cit_a » Joi 12-Aug-2010 10:57

khan ! Aici chiar ai dreptate , am confundat problema cu a mea cand am cautat masina ](*,) . Asa , daca tot m-am bagat , macar sa-i zic ca-l costa cca 1200 lei recarosarea , verficarea , etc .

extasy_nick
simpatizant

Mesajde extasy_nick » Vin 13-Aug-2010 14:35

E mai ok Bulgaria cu mult si asigurarea si itp-ul si radarele fixe din rom:d,dar tre sa cunosti cine o inscrie sau macar sa iti citeasca cineva actele am auzit de multe prosti care se fac in bg eu am avut pana acum 3 masini pe bg si nu sa intamplat nic chiar mai am actele pe bg de la o xantia care am dez 1,9 td din 95 visinie dar nu mai am numerele!

prodygal
simpatizant

Mesajde prodygal » Dum 15-Aug-2010 12:03

merci tovarasi pt sfatuire.acum am de ales .inca o data merci

lucsan
simpatizant

Mesajde lucsan » Dum 15-Aug-2010 21:59

prodygal scrie:merci tovarasi pt sfatuire.acum am de ales .inca o data merci

sau ai mai putea face o manevra sa zic asa...
cauti o persoana cu disabilitati(handicap neuromotor) adaptezi masina,aia costa cred ca in jur de 300-400 poate si mai putin daca reusesti tu sa ii faci comanda manuala la ambreaj,si apoi o inmatriculezi cu 0 taxa:D asa am procedat eu,mai ales ca tatal meu este persoana cu handicap si am avut sistemul pentru comanda manuala si a trebuit doar autorizat....si total m-a costat cu tot cu rar si rca si autorizatie,maximalum 1400 lei,si mai ai si avantaje ulterioare...nu platesti impozit,si ai si rca la jumatate de pret,te tenteaza???
keep smileing... :D

mariusbv
pasionat

Mesajde mariusbv » Lun 16-Aug-2010 08:08

masina se inmatriculeaza pe numele persoanei cu handicap? trebuie sa fi ruda cu persoana respectiva ?
BX

lucsan
simpatizant

Mesajde lucsan » Lun 16-Aug-2010 12:10

mariusbv scrie:masina se inmatriculeaza pe numele persoanei cu handicap? trebuie sa fi ruda cu persoana respectiva ?

da,se inmatriculeaza pe numele persoanei cu handicap,si n e neaparat nevoie sa fie rude...daca sunte-ti rude,e mai simplu de convins si nu trebuie data acea atentie(cash sau ce o fi)...dar atentie,sa aibe certificat de persoana cu handicap...
daca imi poate spune vreun admin unde si cum am sa strang toata documentatia ce trebuie si o voi posta,caci in asemenea vremuri,chiar si bulgaria e o alternativa scumpa....dar,ca orice lucru frumos,are si parti urate...nu poti radia masina respectiva de pe persoana cu handicap in vederea reinmatricularii timp de 5 ani...daca faci asta,adica sa o radiezi ca eventual sa o treci pe numele tau vei fi nevoit sa platesti taxa de inmatriculare...cam asta ar fi cel mai urat lucru,insa partea cu impozitul si partea cu rca la jumatate de suma,suna bine pe termen scurt mediu si lung,sau???
keep smileing... :D

costyka30
de-abia inscris

salut

Mesajde costyka30 » Mie 26-Ian-2011 20:06

referitor la xantia care ziceai ca a fost dezmembrata, cu nr de bulgaria, nu mai ai actele?
mar interesa actele, poate facem cumva, eu tot o xantia 1,9 td am cu nr de franta.....
da-mi pm, p costyka30 sa vedem ce iese. ms

Înapoi la “Citroen Xantia”