Stati fratilor ca eu inteleg care e problema. Aduceam doar un strop de normalitate discutiilor. Problema nu e in nici un caz legea cu masinile de Bulgaria in Romania, problema de fapt este legea cu taxa de inmatricualre. Ba da, compar Romania cu restul tarilor din Uniunea Europeana pentru ca am fost tampiti si am intrat in UE.
antoniorus00 scrie:la noi se face treaba asta de 'foame' ..tot ar smulge de pe tine.am un suzuki alto benzina 1.1 2004 decembrie clar euro 4 ...dar la r..a.r mi-au dat euro 3.si mai am o gramada de prieteni care au patit asa.si ca sa ii castigi in instanta nu ai facut nimik.ca masina sta in fata blocului ,drumuri ,bani aruncati degeaba .toti au zis sa ma orientez catre o masina pe benzina care sa aibe euro 4 si povesti .mie nu imi tre decat citroen xantia deocamdata este masina ideala pt mine .am fost la un electrician cu suzuki si mi-a zis sa nu ma bag pe xantie ca are suspensii hidraulice si ca is scumpe la intretinere si bla bla-uri.io stiu ce inseamna citroen xantia ca masina deoarece are un unchi 3 ,toate hdi si le-am condus si is bolnav:)) tot asa poti sa iei orice alta masina si bif s-au dus injectoare sau alte magarii.dar altii cred ca este masina ce merge pe gratis si nu trebuie sa platesti dupa ea
Nu trebuie sa te duci in instanta. Te duci frumos la importatorul oficial de Suzuki in Romania si ii ceri ca pe baza seriei de sasiu sa iti dea un document oficial care atesta ca masina in cauza are motor care corespunde normelor Euro 4. Si gata. Daca nu este importator oficial in Romania, te duci in Ungaria sau Bulgaria sau altundeva, dar dupa aceea va trebui sa traduci si legalizezi actele.