Salut baieti!
Asa cum am aratat si in titlu, stergatorul spate nu-mi functioneaza decat atunci cand vrea el... A mai facut problema asta, dar isi revenea rapid. Chiar daca sprituitoarea functioneaza, stergatorul se incapataneaza sa nu lucreze. Am verificat sigurantele si totul este ok.
Aveti ceva idei?
Stergator spate functionare cu intermintenta
Moderator: Echipa Tehnica
Stergator spate functionare cu intermintenta
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)
Asa cum am promis, revin sa va spun cum am rezolvat. Problema era, astfel dupa cum mi-a spus Nic, la contactele releului care se afla in spatele plasticului de pe haion. Cum am miscat putin releul in mufa, stergatorul a inceput sa functioneze.
Pentru a preintampina alte probleme, l-am dat jos, am refacut lipiturile din interior, apoi am dat cu spray in contactele mufei.
Multumesc tuturor pt sfaturi.
PS: Nic, la cat m-ai ajutat, chiar daca tu nu esti fan bere, tre' sa facem cumva sa ne intalnim la o bere, sau daca suntem "covrig", macar la o cafea... Poate cand vei mai veni in Timisoara reusim sa ne intalnim.
Pentru a preintampina alte probleme, l-am dat jos, am refacut lipiturile din interior, apoi am dat cu spray in contactele mufei.
Multumesc tuturor pt sfaturi.
PS: Nic, la cat m-ai ajutat, chiar daca tu nu esti fan bere, tre' sa facem cumva sa ne intalnim la o bere, sau daca suntem "covrig", macar la o cafea... Poate cand vei mai veni in Timisoara reusim sa ne intalnim.
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)