Posibil viitor posesor de Xantia
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
Posibil viitor posesor de Xantia
Buna ziua.
Posibil ca in viitorul apropiat sa-mi achizitionez un Citroe Xantia an 99 motor 2000 HDI.Masina n-a circulat in ultimii 1,5 ani dar arata impecabil.Are cam toate dotarile.Nu este inscrisa si vrea pe ea 700 euro.Posibil s-o inscriu in Bulgaria.
Ca o parere din partea voastra ar fi bine sa o cumpar?
Momentan am un Opel vectra din 98 motor 1.6 de care sunt multumit.
Numai bine.
Posibil ca in viitorul apropiat sa-mi achizitionez un Citroe Xantia an 99 motor 2000 HDI.Masina n-a circulat in ultimii 1,5 ani dar arata impecabil.Are cam toate dotarile.Nu este inscrisa si vrea pe ea 700 euro.Posibil s-o inscriu in Bulgaria.
Ca o parere din partea voastra ar fi bine sa o cumpar?
Momentan am un Opel vectra din 98 motor 1.6 de care sunt multumit.
Numai bine.
- vladd.alex
- pasionat
- Masina: Citroen DS5 2.0 BlueHDi 180 CP
700 de euro e un pret bun, dar sa stii ca e cumparata din tara respectiva cu maxim 200 de euro. Daca o pui pe bulgaria e temporar, tu stii daca iti convine asa, se fac magarii cu inmatriculatul, daca te ocupi tu e in regula. O sa iesi cu aprox. 900 euro cu tot cu Bg. Legat de consumabile, cum zicea si kady, o sa ai de schimbat, dar preturile sunt relativ mici. Cauta pe net ca gasesti enorm de multe in banii astia, neinmatriculate, la fel.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
sa fie cumva una verde din reghin?! (nu de alta, dar coincide pretul)
700 euro este un pret destul de bun, dar conteaza si starea masinii, nu numai aspectul. poate sa arate perfect si sa fie praf...
fa niste ture cu ea si apoi te hotarasti. eventual aratane-o si noua
vlad, unde inscrii tu masina la bulgari cu 200 euro?! cu plecare din craiova este minim 330 euro, mai jos de atat nu ai cum sa scapi. numai bulgarul care apare in acte iti ia 100 euro, asigurarea e aproape 100, impozitul 15, bacul 50 sau cat o fi, numerele cu itp-ul... si asa mai departe. eu am masina de bulgaria si stiu ce vorbesc.
daca e euro 3 si e din 99, taxa ar fi cam 700 euro pe romania. sau... poti sa o inscrii fara taxa.
eu zic ca merita sa o iei daca e ok! daca nu vrei sa o iei, zi-mi mie unde e si o iau eu
700 euro este un pret destul de bun, dar conteaza si starea masinii, nu numai aspectul. poate sa arate perfect si sa fie praf...
fa niste ture cu ea si apoi te hotarasti. eventual aratane-o si noua

vlad, unde inscrii tu masina la bulgari cu 200 euro?! cu plecare din craiova este minim 330 euro, mai jos de atat nu ai cum sa scapi. numai bulgarul care apare in acte iti ia 100 euro, asigurarea e aproape 100, impozitul 15, bacul 50 sau cat o fi, numerele cu itp-ul... si asa mai departe. eu am masina de bulgaria si stiu ce vorbesc.
daca e euro 3 si e din 99, taxa ar fi cam 700 euro pe romania. sau... poti sa o inscrii fara taxa.
eu zic ca merita sa o iei daca e ok! daca nu vrei sa o iei, zi-mi mie unde e si o iau eu

- vladd.alex
- pasionat
-
- just curious
Va multumesc pentru raspunsuri.
Istoricul masinii il stiu destul de bine de aceea as vrea s-o cumpar.Masina a fost primita cadou de un unchi de la cuscrul sau din Franta.Acolo masina a fost intretinuta fff bine.Unchiu meu a circulat cu masina aici cam 2000km in 3 ani.Este taxa mare si de aceea.Masina are 183.000 km.
Eu zic ca merita la pretul asta.Posibil sa incerc s-o inmatriculez fara taxa.
Daca aveti careva o documentatie pt modelul acesta si o puteti trimite cumva va raman indatorat.
Numai bine.
Istoricul masinii il stiu destul de bine de aceea as vrea s-o cumpar.Masina a fost primita cadou de un unchi de la cuscrul sau din Franta.Acolo masina a fost intretinuta fff bine.Unchiu meu a circulat cu masina aici cam 2000km in 3 ani.Este taxa mare si de aceea.Masina are 183.000 km.
Eu zic ca merita la pretul asta.Posibil sa incerc s-o inmatriculez fara taxa.
Daca aveti careva o documentatie pt modelul acesta si o puteti trimite cumva va raman indatorat.
Numai bine.
- vladd.alex
- pasionat
-
- just curious
@vladd.alex linku nu merge.
@dj01fad nu, masina este in Caras severin.
@mbc cred ca 99% asa o sa incerc sa fac.
As mai avea o rugaminte?Am o interfata de diagnoza kkl-serial cu care ma pot conecta la calculatoarele de la Opel.Pot cumva sa ma conectez si la Citroen cu ea si daca da cu ce program?
Va multumesc pentru interes.
Numai bine.
@dj01fad nu, masina este in Caras severin.
@mbc cred ca 99% asa o sa incerc sa fac.
As mai avea o rugaminte?Am o interfata de diagnoza kkl-serial cu care ma pot conecta la calculatoarele de la Opel.Pot cumva sa ma conectez si la Citroen cu ea si daca da cu ce program?
Va multumesc pentru interes.
Numai bine.
- vladd.alex
- pasionat
-
- just curious
- vladd.alex
- pasionat
- vladd.alex
- pasionat