Mesajde lehelc » Vin 13-Sep-2013 04:17
Scuze de flood in topic, dar acum am vazut ca esti din Bucuresti.
Sfat sincer, de la cineva cine sta departe, n-are nici pic' de interes in Bucuresti!
Daca nu esti pasionat sa-ti faci tu tot la masina(tre sa ai canal...) atunci asculta de mine, si vei avea o masina in stare perefecta :
cauta frumos numarul de telefon al lui Khan de pe forum, mergi la service la el, care e un service independent, dar specializat pe citroen-peugeot, aici ai preturi la piese-manopera foarte buna si o experienta si profesionalism care nu poate fi compensat cu 50-100 ron...
Am fost in trecere in Buc. cu Xantie mea acum 2 ani, si am avut ceva probleme, dar ne avand scule la mine, canal, etc...l-am contactat cu incredere vazand profesionalismul prezintat in descrierile, sfaturile si modul de gandire prezintat pe forum. Am fost foarte multumit, chiar uimit ca intr-un service mic gasesti profesionisti cu experienta, iubitori de gasirea-rezolvarea problemelor.
Chiar azi am fost iar la el cu un AUDI A4 (nici departe Citro sau Peu....) ca am ceva scurgeri ciudate. Am primit cateva raspunsuri, care au fost argumentate in mod profesionist(din argumente s-a vazut clar ca s-a facut o cercetare amanuntita). Sunt curios daca problema va fi gasita de reprezentanta AUDI din Timisoara...voi reveni cu detalii...
In concluzie, nu cauta service luxos, nu cauta reprezentanta. Cauta atitudine de mecanic, care este motivat profesional sa gaseasca problema, si sa-l rezolve in mod profesionist. Insa la asta e nevoie de experienta la marca respectiva.
N-are legatura cu acest topic, dar pot recomanda cu sufletul curat pe Khan si service-ul la care lucreaza tuturor de pe forum! Tot respectul! Pana acum am gasit 2 mecanici la care as duce linistit masina mea(daca nu-l fac eu): Ciolocian de la Oradea, si Khan de la Bucuresti...In rest n-am experienta...
Stima!