2 Probleme la Xantia 1.8i 16v. , 1997 112cp
Moderator: Echipa Tehnica
- MisterClaude
- Web Master
- Masina: Citroen Xantia Activa 2.0 Turbo CT
- 2: Citroen C4 Coupe, 2.0HDI
- 3: Citroen Xantia SX 1.8i 16v (RIP)
Mexik scrie:si eu,asa a fost la mine.placa nui scumpa vreo 250-300ron dar e muca calumea
Mda.. probabil tot atat dau si pe manopera.
Web design profesionist.
nu are nici o treaba nici ambreiajul nici placa , e de la soft , nu ai ce sa ii faci , o sa te obisnuiesti
.
eu am un 406 2.0 hdi si la frana de motor daca doar ating pedala de frana , fara sa franeze , doar sa se aprinda stopurile scade turatia vreo 500 de ture , si te baga destul de bine in volan . aceeasi chestie , cand schimb vitezele daca nu accelerez suficient inainte sa o dau pe a 5 a, sa zicem , cand calc ambreiajul , desi nu am piciorul pe acceleratie creste vreo 500 de ture cat sa intre lin in treapta .
asa sunt facute motoarele nu iti face probleme , cand trece frigul nu o sa se mai simpta asa de rau .

eu am un 406 2.0 hdi si la frana de motor daca doar ating pedala de frana , fara sa franeze , doar sa se aprinda stopurile scade turatia vreo 500 de ture , si te baga destul de bine in volan . aceeasi chestie , cand schimb vitezele daca nu accelerez suficient inainte sa o dau pe a 5 a, sa zicem , cand calc ambreiajul , desi nu am piciorul pe acceleratie creste vreo 500 de ture cat sa intre lin in treapta .
asa sunt facute motoarele nu iti face probleme , cand trece frigul nu o sa se mai simpta asa de rau .

iubesc fiarele vechi pentru ca sunt mai spectaculoase decat plasticele de ultima generatie
-
- pasionat
tu iti dai sea ma cat de gros trebuie sa fie uleiul ala sa franeze o masina de 1500 de Kg ,
)
cand e uleiul gros intra greu in viteze , sincronizatoarele incetinesc mai greu pinioanele , dar atata tot .
e pozibil sa fie din cauza franelor , sau frana de mana cel mai sigur in cazul tau .:d
bafta si sa auzim de bine

cand e uleiul gros intra greu in viteze , sincronizatoarele incetinesc mai greu pinioanele , dar atata tot .
e pozibil sa fie din cauza franelor , sau frana de mana cel mai sigur in cazul tau .:d
bafta si sa auzim de bine
iubesc fiarele vechi pentru ca sunt mai spectaculoase decat plasticele de ultima generatie
-
- de-abia inscris
- Masina: Citroen xsara
Re: 2 Probleme la Xantia 1.8i 16v. , 1997 112cp
Salut am un xsara din 99 si de la un timp am probleme cu ea. Nu se mai aprinde bordul restul se aprinde ulei, baterie,etc. Acum nu mai functioneaza geamurile electrice. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna dak are vro siguranta principala multumesc