Problema este urmatoarea:
Am achizitionat un Citroen C3 cash la sfarsitul lunii septembrie anul trecut.
Dupa cum multi dintre voi stiu, se acorda un an si jumatate garantie cu posibilitatea extinderii la 3 ani.
Aici intervine problema. In luna octombrie a acestui an m-am hotarat sa prelungesc garantie si cand am fost la ei cu ocazia reviziei am aflat ca nu se poate.
De ce? Va spun eu de ce: pentru ca trebuia sa ma hotarasc sa prelungesc garantia in intervalul de un an de cand am achizitionat masina.
Cand am intrebat unde se precizeaza acest lucru am primit raspunsul ca trebuia sa-mi SPUNA cel ce mi-a inmanat cheile la livrare.
Dupa acest esec cu cei din service, am hotarat sa-i contactez pe cei de la reprezentanta. Cam dupa 2 luni dupa ce le-am trimis primul mail am aflat acelasi raspuns pe care l-am primit si in service.

O sa spuneti de ce am scris atat pe forum. Cu speranta ca o mica poveste legata de birocratia din Romania si despre sperantele desarte ca achizitionarea unei masini straine va schimba ceva din vechile aventuri cu Dacia, o sa va raspund cu o intrebare: poate cineva dintre voi sa-mi dea un sfat????
P.S. Avand in vedere ca la momentul achizitionarii, ATS statea destul de prost cu vanzarile, nu incepusera inca publicitatea la C3, faptul ca a fost achizitionat cash, nu scrie nicaieri ca trebuie sa ma hotarasc intr-un interval de 1 an de la achizitionare pentru prelungirea garantiei, nu meritam un tratament mai "ok"?