Pile la ATS ?!

Forum de discutii generale despre Citroen Xantia. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

Lucica
simpatizant

Pile la ATS ?!

Mesajde Lucica » Mar 05-Apr-2005 10:22

Salutare,

Sper sa fie careva printre voi care sa aiba o pila la ATS, pt ca din Ianuarie ma tot rog de ei sa-mi schimbe o planetara la C3. Pana acum mi-au turnat tot felul de motive, ba ca nu se aude , ba ca au ridicat-o si au tras de ea dar n-au observat nimik...Chestia e ca io o aud cum trosneste la un viraj mai in fortza sau la o bordura. E careva care ma poate ajuta ? Masina e inca in garantie are doar 11.500 km. Dau si "dreptu" numai sa mi-o schimbe ca-mi trozneste pe creierii si ma doare sufletul cand o aud. PLEASE HELP!!!
Imagine

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 05-Apr-2005 10:27

Hellooo! De pe ce lume esti? Nu ai citit nimic de pe Forumul asta sa vezi ca nu rezolvi nimic la ATS, mai ales daca esti in garantie?
O sa te duca cu vorba asa, pana iesi din garantie si dupa aia ti-o schimba.
Incearca la Champion in Bucurestii Noi. Vei gasi mai multa intelegere acolo.

Lucica
simpatizant

Mesajde Lucica » Mar 05-Apr-2005 10:32

tocmai ca le-am citit, dar am sperat si io ca omu...si crezi ca cei de la champions ma vor ajuta? ca doar i-am vazut mereu pe la ats...
Imagine

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 05-Apr-2005 11:06

Normal ca-i vezi mereu pe la ATS, pentru ca ATS-ul e unic importator. Ceilalti sunt doar dealeri de distributie. Dar, dpdv al garantiei si service-ului, sunt separati.

Lucica
simpatizant

Mesajde Lucica » Mar 05-Apr-2005 12:19

io cred ca tot la ats justifica garantiile. Oricum o sa incerc si la ei. Multzam pt. sfat
Imagine

Lucica
simpatizant

Mesajde Lucica » Joi 07-Apr-2005 13:40

pana la urma am fost tot la ats, masina sta de 2 zile la ei si nu mi-au dat nici un raspuns. " Stati linistit domnul, se rezolva..." In prima zi s-au plimbat pe la ea mai multe persoane, au plecat in "proba de drum" si au ajuns la concluzia ca nu ar fi planetara dar nici altceva nu au gasit... In schimb au descoperit nu stiu ce "ureche de la o bucsa???!!!!" care ar fi stramba....cica am dat eu in vreo groapa ceva...si asa ceva nu se schimba la garantie. Bine, bine dar ce fac eu cu planetara? Sa ma duc la OPC? Ca mesajul din franta a fost o frectie:"Thank you for your message.
I am sorry for the annoyance you feel at the moment.
In these circumstances, I am forwarding your message to our local Importer in Roumania and ask him to contact you promptly and to proceed to the treatment of your request.
The points raised in your emails did receive my dedicated attention and I assure you that I am
making sure that every procedure has been followed in the treatment of your query and that all
is done to gain back your trust and satisfaction."

Nu a mai fost nimeni pe la OPC sau prin alta parte sa se planga?
Imagine

AlexC
pasionat

Mesajde AlexC » Vin 08-Apr-2005 21:27

NU are rost sa te agiti sa iti schimbe planetara la ATS ca mai rau iti strica masina,eu am fost sa imi fac revizia si idioti au reusit sa scoata o mufa...2 zile numai balarii imi arata compul de bord,dupa care cand am fost din nou la ei...aa ii,ne scuzati nu am fost atenti...

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Vin 22-Apr-2005 18:29

Eu n-am avut ĂŽncă probleme la ATS, ba chiar au fost suspect de drăguţi când a fost cazul: am "accidentat" oglinda dreapta (plus câteva zgârieturi mărunte pe vopsea - cum unde? ĂŽn oglinda stânga a unui papuc, dar aşa ĂŽmi trebuie dacă aveam la momentul respectiv mai mulţi km pe maşina de şcoală decât pe cea personală), şi după circul de la miliţie şi de la casco a fost chiar o uşurare să văd că au oglinda ĂŽn stoc şi că mi-o mai şi ĂŽnlocuiesc pe loc - şi nu numai atât, ĂŽmi dau maşina ĂŽnapoi cu dosarul ĂŽncă deschis, pe cuvântul meu de onoare că o aduc ĂŽnapoi peste câteva zile să ĂŽi repare şi vopseaua.

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 25-Apr-2005 10:37

mi-am adus aminte de diagnosticul pe care l-au dat niste baieti de la ATS unei Xantii care nu se mai ridica de fata: trebuie schimbate sferele, care s-au "stricat". in realitate se rupsese piesa de plastic dintre tija de comanda si disjunctor si astfel disjunctorul nu mai comanda ridicarea. piesa respectiva costa atunci ~50.000 de lei iar o sfera vreo 5 sau chiar 6 milioane (hydractive). asa ca mai bine intrebati aici ce ar putea sa aibe o masina care prezinta un anume simptom (indiferent de natura) decit sa mergeti direct acolo si sa constatati, ca multi altii, ca va usurati buzunarele fara sa fie cazul.
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

paga
pasionat

Mesajde paga » Lun 25-Apr-2005 12:13

khan scrie:piesa de plastic dintre tija de comanda si disjunctor si astfel disjunctorul nu mai comanda ridicarea.

e vorba de corectorul de inaltime, asta comanda ridicarea-coborarea masinii.

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 25-Apr-2005 12:48

corector nu disjunctor, scuze... cred ca ma gindeam la altceva :oops:

Lexia available

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Lun 25-Apr-2005 16:29

khan scrie:mi-am adus aminte de diagnosticul pe care l-au dat niste baieti de la ATS unei Xantii care nu se mai ridica de fata

Mai tii minte ce model si ce culoare era Xantia respectiva?
E una pe autovit, care are acelasi simptom...(are un pret in jur de 3400 de euro)

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 25-Apr-2005 16:42

gri metalizat, era a unei firme si nu cred ca o scoate la vinzare pe autovit, de obicei ei vind la angajati masinile uzate, cu preturi f mici pentru ca sint gata amortizate cind le vind. o sa vaz daca e aia de pe autovit, dar nu cred

Lexia available

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Lun 25-Apr-2005 17:01

mersi khan;sigur nu e aia de pe autovit... :) aia e visinie, am vazut-o si nu valoreaza nici macar 3000 de euro(din pacate);motorul consuma ulei, deci trebuie reparat, iar suspensia e varza.Cred ca ar mai trebui bagati vreo 1000 de euro in ea s-o faci calumea...
Si in plus e din 94, nu '95 :)

Daca stiti pe cineva care vinde Xantia in stare buna, la nu mai mult de 3500 de euro, nu ezitati sa ma contactati(chiar daca pretul difera :) )

Moory
just curious

Mesajde Moory » Lun 18-Iul-2005 18:44

Lucica scrie: In schimb au descoperit nu stiu ce "ureche de la o bucsa???!!!!" care ar fi stramba....cica am dat eu in vreo groapa ceva...si asa ceva nu se schimba la garantie. Bine, bine dar ce fac eu cu planetara? Sa ma duc la OPC? Ca mesajul din franta a fost o frectie...

probabil e vorba de bucsa de aluminiu de pe bascula... desi in locul in care este prinsa de platforma nu prea aveai cum sa o lovesti decat daca dadeai intr-o transee...

din cate stiu CitrĂśen a deschis un birou in Bucuresti, separat de ATS, tocmai in scopul monitorizarii mai atente a activitatii retelei din Romania. cred ca gasesti adresa pe site-ul francez, in zona "Contact", poate ai mai mult noroc la ei.

Înapoi la “Citroen Xantia”