Viteza maxima
Moderator: Echipa Tehnica
-
- de-abia inscris
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Mexik scrie:nu te contrazic,sunt convins ca au modele de varf ca din cate stiu participa si la raliuri,eu eram curios cam cat fuge a mea de 1,6
dupa parerea mea, xantia nu trebuia niciodata sa aiba motor de 1,6 benzina. De ce? putere putina pentru cat e masina. Am condus o singura data xantia cu un astfel de motor si nu mi-a placut deloc. Cu Xantia HDi in schimb, mai ales daca e versiunea de 110 cp, iti zic eu ca nu se tine nici un logan dupa tine iar din masinile de marca mai rasarite te vor lua doar cele facute special pentru a fugi sau bmw-urile. atat.
-
- pasionat
- Masina: Citroen c5 hdi
- 2: Vw t5-2.5tdi
- 3: Chrysler Grand voyager
a mea nu stiu cat fuge ca numi mere kilometraju,dar si eu sunt de parere ca 1,6 e un motor slab pt o asemenea masina abia 1,8 e modest si de la 2l in sus e ceva potrivit.decurand mam intrecut cu un ford fusion(nu stiu ce motorizare avea) si va zic ca nu a avut nici o sansa in fata ascutitoarei mele
la-am facut cum zice fratemiu,din glezna(desi are numa 90cp xantiago meu)dar pt drumurile noastre si pt unu fara pretentii mari se admite.eu ma gandesc so vand si sami aduc una de dincolo de macar 2000cc sau de ce nu un hdi 

-
- simpatizant
viteza maxima
am BX 1.4 benzina... cu 4 pers undeva la 140-145 si cam atat
(undeva la 80-100 merge ca unsa...)

pai hai sa va spun eu am xantia 94 1.8i si atat am mers 196-197 nu stiu exact dar sigur era peste 195 si nu se intampla nimic masina e stabila si ff turata era la 6500 rpm si vreau sa iti spun ca are un consum ....... mare cam 17/100 km (oricum la turatia aia ) am si niste poze o sa le caut si o sa le postez.
nice........
-
- simpatizant
re
prietene ... dacia ta din 97... ai te dai degeaba.... suntem pe topic... ce viteze.... si eu cu BX-ul din ..atentie.. 84 am prins maxim... aproape de sarit pistoane
.. nu e topic ... hai sa ne laudam... cred ca utilitatea acestui topic este de genul sa ne facem o idee cam ce pot masinile..in ce conditii...ce e rentabil etc... nu sa ne dam la glezne...

-
- simpatizant
;)
-sunt pasionat de Citroen..tot ce inseamna... si apreciez pe cei ce apreciaza inovativitatea ...etc celor de la Citroen...
-BX`84 fuge maxim pe undeva 140, alte masini mai noi (97)cu siguranta sunt superioare... Xantia... care urmeaza BX-ului in clasa dovedeste inca o data calitatile inginerilor Citroen...
-BX`84 fuge maxim pe undeva 140, alte masini mai noi (97)cu siguranta sunt superioare... Xantia... care urmeaza BX-ului in clasa dovedeste inca o data calitatile inginerilor Citroen...
- abarth_mcm
- pasionat
155 cu bx 1.9 diesel aspirat. Exact atata scrie si pe talon.Deci francezii au avut dreptate ca atat prinde din fabrica. Oricum, se poate da de la pompa de injectie(cele doua surubele) sa ai o cursa la pedala de accleratie mai mare si probabil prinzi mai mult..dar nu cred ca e indicat. La mine nu a fost umblat acolo, si nici nu intentionez sa umblu.
Masina trage f bine intre 90 si 120. Aici se simte cel mai bine.
Masina trage f bine intre 90 si 120. Aici se simte cel mai bine.
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
-
- simpatizant
propunere
- daca aveti posibilitatea filmati vitezometrul..etc... inlaturam pescarii 
- oricum am mers o singura data in viata mea cu Calibra undeva la 200 si parea viteza f.f.. mare (cum zicea un coleg...nu prea ai unde sa ii dai iar la 200 cam toate ajung greu)
- merci initiatorului subiectului... interesant

- oricum am mers o singura data in viata mea cu Calibra undeva la 200 si parea viteza f.f.. mare (cum zicea un coleg...nu prea ai unde sa ii dai iar la 200 cam toate ajung greu)
- merci initiatorului subiectului... interesant
-
- simpatizant