ajutor
Moderator: Echipa Tehnica
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
si raspunsurile mele
BP2775R9022104 cod -->0560
BP2775R9022105 cod -->2505
identice cu ale lui mexic
total diferite de ale lui Nic
modul de introducere aici --> http://www.dndservices.co.uk/product.ph ... t=0&page=1
pentru alti nevoiasi
BP2775R9022104 cod -->0560
BP2775R9022105 cod -->2505
identice cu ale lui mexic
total diferite de ale lui Nic

modul de introducere aici --> http://www.dndservices.co.uk/product.ph ... t=0&page=1
pentru alti nevoiasi

Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
Poate ne explicĂŁ Âşi nouĂŁ mai amĂŁnunĂžit, @Rica sau @dj01fad ce software a folosit pentru calcularea acestor coduri, Âşi care este procedura corectĂŁ de introducere a serialului ĂŽn respectivul software.
Eventual un printscreen ca sĂŁ fie mai explicitĂŁ procedura Âşi pe ĂŽnĂželesul tuturor.
MulĂžumesc pentru amabilitate !

MulĂžumesc pentru amabilitate !
Cocalar hunter !
-
- pasionat
- Masina: Citroen c5 hdi
- 2: Vw t5-2.5tdi
- 3: Chrysler Grand voyager
colegu WTF are dreptate aici povestim o gramada dar tot pe langa problema fetei.prietenu meu mia dat codu de la inceput bine pt seria de cas pe care mia dato fata desi lui nik ia dat alta serie si automat a iesit alt cod.din ce stiu de la el programu este free dar daca nu stii sa lucrezi cu el nu obtii codu bun(nu bagi seria casului si gata dai calculare) sunt si acolo mici secrete.asa ca daca nui o suparare ziceti programu care va generat codu bun,ca se pare ca omu stie soft nu vorbeste si el din auzite si tot pe langa 

- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
eu am primit codurile de pe alte forumuri
inclusiv link
am crezut ca e bine sa il impart cu voi,dar se pare ca nu
softurile descarcate free au generat alte coduri
cat despre WTF a fost o gluma,cei mai vechi stiu si pot confirma asta
nu avem voie cu link-uri din alte forumuri
asa ca date pe PM
inclusiv link

am crezut ca e bine sa il impart cu voi,dar se pare ca nu
softurile descarcate free au generat alte coduri

cat despre WTF a fost o gluma,cei mai vechi stiu si pot confirma asta
nu avem voie cu link-uri din alte forumuri
asa ca date pe PM
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
@Rica
Ce sã ÎmparÞi "tatã" cu noi? dacã nici tu nu ºtii/ai? Offtopic cât berilã...
Spui cĂŁ nu aveĂži voie cu link-uri externe cĂŁtre alte forumuri!!! PĂŁi Âşi mai sus? Aaa, ala nu-i link extern...
Softurile free pentru Bp. genereazĂŁ coduri bune, dar pentru asta trebuie sĂŁ Âştii sĂŁ le foloseÂşti... Nu se rezumĂŁ totul la" enter serial number and press calculate"!!!
DacĂŁ te foloseÂşti de "gogu", pentru acele seriale postate mai sus nu gĂŁseÂşte nici-un corespondent, deci nu vĂŁd sĂŁ le fi postat pe vreun forum. Copy/ paste > @Mexik...
Rog respectuos un membru al acestui forum, sĂŁ raporteze acest topic, unui moderator pentru a face "curĂŁĂženie", ĂŽn special pentru posturile cu valoare 0 pentru membru care l-a deschis.
Apoi sĂŁ-mi ÂşteargĂŁ Âşi mie acest cont, deoarece nu am nici o treabĂŁ cu citroen.
MulĂžumesc Âşi scuze de deranj.
Ce sã ÎmparÞi "tatã" cu noi? dacã nici tu nu ºtii/ai? Offtopic cât berilã...
Spui cĂŁ nu aveĂži voie cu link-uri externe cĂŁtre alte forumuri!!! PĂŁi Âşi mai sus? Aaa, ala nu-i link extern...

Softurile free pentru Bp. genereazĂŁ coduri bune, dar pentru asta trebuie sĂŁ Âştii sĂŁ le foloseÂşti... Nu se rezumĂŁ totul la" enter serial number and press calculate"!!!
DacĂŁ te foloseÂşti de "gogu", pentru acele seriale postate mai sus nu gĂŁseÂşte nici-un corespondent, deci nu vĂŁd sĂŁ le fi postat pe vreun forum. Copy/ paste > @Mexik...
Rog respectuos un membru al acestui forum, sĂŁ raporteze acest topic, unui moderator pentru a face "curĂŁĂženie", ĂŽn special pentru posturile cu valoare 0 pentru membru care l-a deschis.

Apoi sĂŁ-mi ÂşteargĂŁ Âşi mie acest cont, deoarece nu am nici o treabĂŁ cu citroen.
MulĂžumesc Âşi scuze de deranj.
Cocalar hunter !