kady28 scrie:Ma bag si eu cu o intrebare. A pus cineva cd-player 2DIN? Ma tenteaza un JVC KW-XR611 si vreau sa stiu sigur daca merge montat la xantia.
Depinde de dimensiunea exterioara a aparatului. Xantia nu prea are 2DIN real, si in orice caz trebuie renuntat la capacul de la cassul original. Apoi dupa cum se vede si din poze, barele din spate pentru prinderea cassului vor impiedica acel JVC sa intre mai mult de 4-5 cm. Iar mai apoi vine problema prinderii pt JVC, pentru ca chiar daca tai acele bare de metal, practic nu ai nimic de care sa te legi. Eu am montat monitorul pt carpc cu cablu de frana de bicicleta adus prin spate si e chinul naibii sa umbli pe acolo ca te incomodeaza climatizarea care nu prea e demontabila. Mai degraba cauta un aparat 1DIN normal cu dvd si ecran, si poti folosi linistit capacul original, sau mai sunt aparate care desi sunt 1DIN au ecranul mai mare, de 4-7 inch si acela vine perfect pentru ca in adancime e doar 2-3 cm. Ideea e sa masori absolut totul inainte sa cumperi pentru ca la Xantia e ...... complicat, sa spun doar atat.
Daca renunti la capac, mai e problema latimii, pentru ca desi inginerii au fost zgarciti cu inaltimea, au fost in schimb foarte generosi cu latimea, locasul fara capac este mult mai lat decat standardul DIN asa incat vei avea locuri goale pe lateral.

Uite aici 1DIN fara capac si cum arata un 2DIN ( 7'') in comparatie.
Inclusiv rama de la clima te va impiedica cativa mm, eu am taiat latura de sus si am lasat rama in doar 3 laturi.

Iar aici vezi cum am adaugat o bucata de plastic la rama monitorului, unde am montat cele cateva intrerupatoare care imi sunt necesare si care oricum trebuiau montate pe undeva.