codurile postate nu sunt copi paste de la mexic
el poate confirma ca nu de la el am codul meu
il de pe alt forum,nu este voie cu link-uri catre alt topic
in plus am spus clar CODURILE PRIMITE,nu generate de softul meu
am incercat cateva pe scula mea si au au dat avioane,am incercat cel primit si a mers
pot arata de unde il am cu voia adminilor,repet e un alt forum,nu are legatura cu auto,e general
am primit multe info bune de acolo,dar si multe...
daca adminii si mederii nu vad off topicuri te ruagm pe tine sa ni le arati
in plus nu recomandam un cod primit daca nu testam pe mine intai
o alta intrebare:de ce din toate codurile postate l-eam ales pe ale lui mexic si nu pe ale li nic,nic care este adevarat pasionat?
spor
EDITAT ca imi amintii unele comentarii
ajutor
Moderator: Echipa Tehnica
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
bun... hai sa va luminez eu cum se face; am gasit cateva programele, dar nu toate genereaza codul corect. singurul care genereaza corect codul este unul la care executabilul se numeste "blaupunkt v1.0. exe", si screenshot-ul arata ca in poza asta:
acum... nu e asa de simplu sa bagi serialul, pentru ca se vede ca serialul are mai multe caractere, iar in calculatorul de cod trebuie sa bagi doar 10. luam exemplu seria BP2775R9022105; luand caracterele de la coada la cap, se ia ultimele 7 care sunt cifre, R este ignorat, iar dupa R se ia restul pana la 10 caractere. rezulta seria: 7759022105.
pe de alta parte, cu asta din poza urmatoare nu da bine:
si pana la urma, ce pusca mea v-a apucat?! ce atata tam-tam pentru nimic?

acum... nu e asa de simplu sa bagi serialul, pentru ca se vede ca serialul are mai multe caractere, iar in calculatorul de cod trebuie sa bagi doar 10. luam exemplu seria BP2775R9022105; luand caracterele de la coada la cap, se ia ultimele 7 care sunt cifre, R este ignorat, iar dupa R se ia restul pana la 10 caractere. rezulta seria: 7759022105.
pe de alta parte, cu asta din poza urmatoare nu da bine:

si pana la urma, ce pusca mea v-a apucat?! ce atata tam-tam pentru nimic?
Ultima oară modificat Lun 06-Aug-2012 23:15 de către dj01fad, modificat 1 dată în total.
-
- just curious
multumesc
va multumesc mult la toti am rezolvat casetofonu datorita voua va pup multumesc mult inca o data sunteti cei mai tari baieti
-
- just curious
multumesc tuturor
multumesc mult am reusit cu codul 2505 multumesc la toti pentru tot va pup dulce sunteti de mare ajutor