ceva ciudat..
Moderator: Echipa Tehnica
ceva ciudat..
Salutare! Poate e normal... poate nu...insa eu vreau sa stiu sigur! cand bag piciorul in pedala la xantiuta mea se ridica de fata ft tare.....de fapt spatele sta jos de tot....zici ca-i avion....e normal sa se ridice in halul asta de tare??? Poate imi zice si mie cineva care e problema. Multumesc mult....salutare
Go*4*it
-
- pasionat
xantia
Se poate da spatele un pic mai sus ,daca e prea joasa.
Atelier reparatii Citroen, PM pt detalii
incearca sa o duci undeva pe o rampasi sa ii reglezi inaltimea atat pe fata cat si pe spate...dar sa fie neaparat o rampa unde sa fi u in siguranta,caci daca o ridici sus sau faci alte improvizatii risti sa pice pe tine si doamne fereste de asa ceva...eu am patit asa ceva dupa ce am schimbat bucsele de la brate,si am reglato din nou...cauta in fata sub motor,pe bara de torsiune,regulatorul de inaltime,iti trebuie o cheie de 12 si un levier mic...dar grija mare,inca odata...si o reglezi din aproape in aproape pana cand iti convine...si in spate e tot pe bara de torsiune...app,are si un plastic lunguiet alb atasat de corectorul de inaltime...
keep smileing... 

poate ca ai mers mult cu sfere sparte/descrcate si nu esti obisnuit cu senzatia. ce se intimpa cind te lasi pe masina, coboara si revine repede, facind balans, sau e ferma si se ridica la aceeasi inaltime fara sa mai faca balans?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
zici ca ai incarcat sferele... dar... franele le-ai aerisit? (daca umblii la sferele de pe spate aerisesti spatele, iar daca umblii la sfera acumulator aerisesti si fata si spatele)
daca nu, inainte sa demontezi ceva, aeriseste franele prima data, si vezi apoi ce si cum. cumva, cand franezi se ridica de spate? cu toate astea, nu vad relevant faptul ca dupa incarcarea sferelor masina sa stea mai sus de bot
; se poate intampla sa nu mai corecteze inaltimea pe fata daca cumva in manevrele de sus-jos a sarit bieleta de plastic de la corectorul de inaltime de pe fata. daca o lasi jos detot si apoi o dai la normal, se mai ridica fata? sau trebuie sa dai sus la maxim si apoi sa dai pe normal ca sa se ridice?
daca nu, inainte sa demontezi ceva, aeriseste franele prima data, si vezi apoi ce si cum. cumva, cand franezi se ridica de spate? cu toate astea, nu vad relevant faptul ca dupa incarcarea sferelor masina sa stea mai sus de bot