instalatie gpl
Moderator: Echipa Tehnica
- kady28
- pasionat
- Masina: Xantia 2 1.8 16V green libellule
- 2: Citroen C5 III 2.0 hdi gri thorium
instalatie gpl
Si-a mai pus cineva instalatie secventiala gpl pe Xantia 1.8 16v? Am vorbit la o firma de la Buzau si mi-au trimis oferta cu 2 tipuri de instalatii, una Tomasetto la 2100 lei si una Brc la 2500lei.
-
- pasionat
- Masina: Citroen c5 hdi
- 2: Vw t5-2.5tdi
- 3: Chrysler Grand voyager
la cei din buzau mi-am pus si eu www.sebigaz.ro le au baietii
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
instalatie clasica cu reductor nou, restul de piese noi, si doar butelia second, ajunge cam la 5-600 de lei si merge brici. eu am avut secventiala pe xantia si am dat-o jos! sincer spun ca e o porcarie si nu merita cei 2800 de lei cat a costat (asa am mostenit masina, ca nu dadeam atata banet). legat de span... esti tu sigur ca trage burghiul spanul in sus? mai ales daca e de aluminiu... eu nu prea cred asta, dar in fine...
eu mi-am pus asta vara secventiala,de fapt am schimbat-o pe cea care era pusa de la mama ei,si am schimbat doar partea din fata cum se zice,adica am oastrat doar butelia care e de 90L si conductele de alimentare si m-a costat toata operatia asta 1800 ron,dar eu sunt multumit de ea avand in vedere ca fac destui km cu masina
toti oamenii sunt trecatori....dar nu toti trecatorii sunt oameni
dj01fad scrie:instalatie clasica cu reductor nou, restul de piese noi, si doar butelia second, ajunge cam la 5-600 de lei si merge brici. eu am avut secventiala pe xantia si am dat-o jos! sincer spun ca e o porcarie si nu merita cei 2800 de lei cat a costat (asa am mostenit masina, ca nu dadeam atata banet). legat de span... esti tu sigur ca trage burghiul spanul in sus? mai ales daca e de aluminiu... eu nu prea cred asta, dar in fine...
Bun Âşi care sunt efectele finale cele mai probabile dacĂŁ burghiul nu trage Âşpanul ĂŽn sus?
- bereczky_sandor
- pasionat
bereczky_sandor scrie:nu ma mandresc cu experienta indelungata, dar am auzit din diferite zvonuri, ca nui face bine la motor sa ai instalatie gpl, sunt zvonuri sau chiar sunt fapte?
a mea are instalatie pe ea de cand a iesit pe sosele si are peste 300000 km pana acum majoritatea facuti pe gaz si din cate am observat eu nu a fost umblat in motor,iar motorul merge foarte bine.acum depinde si de motor cat de rezistent e
- kady28
- pasionat
- Masina: Xantia 2 1.8 16V green libellule
- 2: Citroen C5 III 2.0 hdi gri thorium
La mine admisia e de material plastic si daca exista riscul sa cada span mai bine o demontez. Referitor la zvonurile cu uzura motorului mai accentuala, arderi uscate..si tot ce se mai zice pe net...nu prea cred. Motorul isi face ungerea singur.. daca folosesi un ulei de calitate mai buna si faci schimbul la timp nu cred ca fie probleme.
Oricum eu mai aman gpl-ul ca vreau sa fac distributia, suspensia, schimbul de ulei motor si cutie:roll: I-am facut si un consum mixt si am mers 626 km cu benzina de 250 ron,viteza maxima nu a depasit 120km/h..fara sa pape pic de ulei 

- bereczky_sandor
- pasionat
madmaxhwz scrie:bereczky_sandor scrie:nu ma mandresc cu experienta indelungata, dar am auzit din diferite zvonuri, ca nui face bine la motor sa ai instalatie gpl, sunt zvonuri sau chiar sunt fapte?
a mea are instalatie pe ea de cand a iesit pe sosele si are peste 300000 km pana acum majoritatea facuti pe gaz si din cate am observat eu nu a fost umblat in motor,iar motorul merge foarte bine.acum depinde si de motor cat de rezistent e
iuuu, foarte fain atunci, ma mir, dupa ce am auzit de mai multe ori partile negative. Oricum, spor!

- bereczky_sandor
- pasionat
bereczky_sandor scrie:madmaxhwz scrie:bereczky_sandor scrie:nu ma mandresc cu experienta indelungata, dar am auzit din diferite zvonuri, ca nui face bine la motor sa ai instalatie gpl, sunt zvonuri sau chiar sunt fapte?
iuuu, foarte fain atunci, ma mir, dupa ce am auzit de mai multe ori partile negative. Oricum, spor!
am uitat sa te intreb, avea gpl de la fabrica, sau asa ceva nici nu este la xantia?
bereczky_sandor scrie:bereczky_sandor scrie:madmaxhwz scrie:bereczky_sandor scrie:nu ma mandresc cu experienta indelungata, dar am auzit din diferite zvonuri, ca nui face bine la motor sa ai instalatie gpl, sunt zvonuri sau chiar sunt fapte?
am uitat sa te intreb, avea gpl de la fabrica, sau asa ceva nici nu este la xantia?
nu a avut din fabrica,i-a fost montat cand a fost inmatriculata prima data,nu am auzit sa fie montat din fabrica pe xantia,colegii care stiu mai bine pot sa confirme sau nu