pe langa 405 ul turbo am cumparat un peugeot 406 cu acelasi motor 2.0 hdi ca pe xantia , peoductie 2000 , pentru mers zi de zi .
Am cateva probleme cu el :
Unu la mana imi galopeaza la relanti , mai ales cand e rece , cand e cald ii dau o pedala si ii trece . Ma gandesc sa nu fie cumva de la furtunele alea de vacuum de pe la egr .
Doi la mana , pierd tensiunea in bord , cad ceasurile , dupa care se ridica , treaba asta a facut-o de vreo 2 ori in 2 luni .
Trei la mana ( e de cartea recordurilor cum a zis si nic ) AM BUTUCUL DE PE STANGA INDOIT , bate , l-am prins in strung si are bataie aproape un mm , initial am crezut ca e ovalizat , am cumparat discuri noi , dar acelasi lucru . In sfasit asta se rezolva , am facut rost de fuzete complete cu discuri si tot tacamul .
Patru la mana , nu gasesc releul bitron , stiu ca tree sa fie pe undeva prin stanga ca la xantia , sau alt peugeot pe care l-am dezmembrat ( 406 ) dar surpriza nu e . Stie cineva pe unde il gasesc , sau macar mufa daca el nu e prezent

Cinci la mana , nu se aprinde becul de la check engine , nu e nici becul ars , lam verificat .
Sase la mana , daca bruschez maneta de viteze spre a 5 a sau R , imi sare pe mijloc si intra intr a 3 a sau a 4 a , banuiesc ca e selectorul din cutie , tijele sunt in conditie buna . Aici astept confirmare de la voi ( la vara alta cutie sau nu )

si cam atat, sa auzim de bine .