Marsarier incapatanat !

Forum de discutii generale despre Citroen Xantia. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

cioacser
pasionat

Marsarier incapatanat !

Mesajde cioacser » Dum 02-Sep-2012 18:05

Salutare! Revin cu problema la marsarier! Asadar cand bag in marsarier si incerc sa dau cu spatele sare imediat din viteza , daca scot husa din jurul schimbatorului si bag iara in marsarier pare sa intre mai bn si merge fara probleme! de ce face chestia asta?...adik pana acum mergea...sa se fi slabit ceva?....ce sa aiba?....care se pricepe mai bn va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebui facut . Ce ar trebui schimbat sau reparat!? Chiar nu ma pricep si e foarte enervanta problema! Tin sa precizez ca doar in marsarier face figura si parca zic eu ar cam juca si maneta schimbatorului mai mult decat este normal ! Multumesc anticipat!
Go*4*it

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Dum 02-Sep-2012 22:31

ai probleme la cablurile de la schimbator. e des intalnita problema asta, si nu cred ca ai ce sa remediezi decat daca le schimbi.

cioacser
pasionat

Mesajde cioacser » Mar 04-Sep-2012 13:59

Ok! Ai cumva idee daca e o munca ce necesita mult timp?....e o lucrare mai deosebita sau se schimba relativ usor?...si apropo cam cat ar costa cablurile acelea ca nu am nici cea mai vaga idee!?..:D...Merci mult de raspuns!..o zi buna!
Go*4*it

lehelc
simpatizant

rezolvare

Mesajde lehelc » Mie 05-Sep-2012 17:17

Salut!

Aceasta problema am avut si eu. Trebuie sa schimbi cel putin unul dintre cabluri, cea care face miscarea fata-spate. Acum daca scoti din viteza asa ar trebui sa stea a 4-a.

Cablul costa 450-550ron. Nu e greu de schimbat, dar trebuie sa ai loc sub masina la o parte si deasupra in cealalta parte.

Se poate remedia si fara schimb, dar e mult mai complicat, trebuie desfacut mult, taiat-sudat...eu asa am rezolvat si merge perfect. Daca te intereseaza iti povestesc, dar trebuie sa recunosc ca nu e o rezolvare corecta si frumoasa a problemei.

Spor!

cioacser
pasionat

Salut

Mesajde cioacser » Mie 05-Sep-2012 23:06

Am inteles...ar fio lucrare de "servis"...totusi mi se pare ft mult 500 lei pentru un cablu...cel putin pentru mine! are cumva cineva acele cabluri la un pret rezonabil?...Mersi mult de informatii ! Salutare!
Go*4*it

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 06-Sep-2012 00:10

am eu cablurile cu tot cu maneta, la 200 lei. momentan eram in discutii cu cineva din sibiu, dar, daca le vrei, il intreb daca le mai ia sau nu si vedem cum facem.

cioacser
pasionat

Salutare

Mesajde cioacser » Joi 06-Sep-2012 15:58

dj01fad eu le vreau da sa fiu sigur ca se potrivesc !si ar mai fi o problema...eu deocamdata nu sunt in tara si cred ca mai dureaza vreo luna jumate pana ajung ! Daca le vrea baiatu din sibiu ft bine...daca nu poate mai poposesc pe la tine pana cand am sa ajung in tara :P ! ms mult de oferta(banuiesc ca se mai poate negocia :D) ! O zi buna!
Go*4*it

Înapoi la “Citroen Xantia”